Nya beskedet om Carina Bergs yngre make Erik, 30 – efter magiska vinterbröllopet

Den folkkära programledaren Carina Berg, 41, sade ja till sin älskade Erik Johansson, 30, i ett magiskt vinterbröllop strax innan jul.

Fotbollsstjärnan flyttade till Stockholm och Djurgårdens IF från FC Köpenhamn efter att han träffat Carina och spelade som bekant i svenska landslaget.

Men inför den nya säsongen har Erik en nyhet att berätta för alla – efter det uppmärksammade och fina bröllopet, avslöjar sajten Fotbolldirekt.

Carina Berg och Erik Johansson har varit kändis-Sveriges kanske mest omtalade par den senaste tiden. Fotbollsstjärnan och tv-stjärnan ska enligt tidningen Expressen ha träffats genom familjen Parnevik.

– Jag har en god vän som är ingift i klanen Parnevik, det är så jag halkat in, berättar Erik Johansson i en tidigare intervju med Hallands nyheter.

När så Carina och Erik till slut gick ut och berättade att de var ett par, ja då var tv-profilen och mamman i familjen Parneviks, Mia, snabbt ute och kommenterade det hela på sociala medier:

”Sötisar”, skrev hon och gratulerade.

Och resten är, som det brukar heta, historia! Innan jul gifte sig Erik och Carina i ett magiskt vinterbröllop i Vemdalens kyrka.

Men nu kommer alltså nya besked från Erik!

View this post on Instagram

DEN dagen i livet!

A post shared by Erik Johansson (@erikjohanssons) on

Inför den kommande allsvenska fotbollssäsongen kommer han att byta namn på tröjan. Han har nämligen valt att ta hustrun Carinas efternamn – och kommer därför heta Erik Berg.

– Ja det stämmer. Jag gifte mig här nyligen och tanken är att vi ska byta namn. Men det tar ett tag innan det går igenom, säger Erik till Fotbolldirekt.

Han ler till frågan att det är lite mer ”tryck” i det namnet.

– Det är skillnad. Det känns väldigt bra. Jag hade inga problem med det, det var jag som ville ta det faktiskt.

View this post on Instagram

Hemma!

A post shared by Erik Johansson (@erikjohanssons) on

Erik förklarar också att han tycker det ska bli kul att se när hans nya matchtröja kommer – eftersom han då kommer ha ”Berg” på tröjan och inte ”Johansson”.

Carina Berg som förövrigt just nu är aktuell med egna tv-programmet ”Här är ditt liv” där bland annat Leif GW Persson är gäst. Programmet finns att se på Dplay.se.

Jag önskar er all lycka i framtiden, ni är så fina tillsammans, Erik och Carina! Dela gärna vidare om du också vill lyckönska detta sympatiska par. ❤️