Nya bilden förbryllar fansen – och väcker stort hopp

Avicii och Carl Falk

Avicii brann för musikskapande men avskydde det hektiska turnélivet. Innan han dog sändes en dokumentär som visade hur Aviciis öppet berättade att han mådde dåligt av den press som turnélivet ställde, och att han bara ville göra folk glada med sin musik.

200 låtar som inte hann släppas innan hans död

När han dog ska han ha haft 200 osläppta låtar som har jobbat med, och när nyheten blev offentlig blev fansen som galna.
”Det var ärligt talat Aviciis bästa musik på många år”, har skivbolagschefen Neil Jacobs tidigare sagt i en intervju i Variety.

Men den senaste bilden som musikkollegan, producenten och vännen Carl Falk lagt upp på Instagram får fansen att börja spekulera. Bilden visar nämligen hur musikern  Joe Janiak, som jobbade med Avicii innan hans död, sitter vid den stora flygeln i Aviciis hem. Och under bilden står följande:

”Idag var första gången jag, Joe Janiak och Jocke Berg var tillsammans i studion igen. Du kommer alltid vara saknad Avicii, skriver han”. 

Ny musik från Avicii kan släppas i år

Innan Aviciis död syntes bilder i sociala medier som visade hur stjärnan arbetade tillsammans med producenten Carl Falk och kända musikern Jocke Berg, vilket även Expressen skrivit om. Av den anledningen får bilden fansen att spekulera i om stora saker är på gång med den musik som aldrig kom ut.

Foto: Christine Olsson/TT

”Gråter av sorg och även glädje. Ser fram emot att lyssna på vad som kommer härnäst. Avicii kommer aldrig bli glömd”, lyder en av fan-kommentarerna under Carl Falks Instagraminlägg.

Exit mobile version