Nya bilderna på Anni-Frid Lyngstad väcker frågor – detaljen hos Abba-stjärnan får fans att reagera

Hela världens strålkastarljus riktades mot London i förra veckan.

Ett historiskt ögonblick fick världen att hålla för andan.

Hela Abba-gänget återförenades och syntes stråla tillsammans.

Men en detalj kring just Anni-Frid Lyngstad fick fans att häpna och undra vad som har hänt stjärnan.

Många har drömt om den dagen då den svenska supergruppen skulle återförenas, men förra året chockades världen när Abba kom med beskedet.

Sedan bandet gick skilda vägar på 1980-talet har det sett mörkt ut kring chanserna att någonsin få höra ny musik från gruppen.

Men i september förra året kom Benny Andersson, Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad och Björn Ulvaeus med den otroliga nyheten.

Inte nog med att deras så kallade Abba-avatarer skulle bjuda på show i London, släppte gruppen ett helt nytt album – med helt nya låtar!

– När vi hade de här två låtarna så kändes lite tunt, ”ska vi inte göra några till?” och vi gjorde några till och det blev bra och sen tänkte vi att vi kör vidare och kör ett helt album, sa Benny Andersson till SVT.

I ett pressmeddelande berättade stjärnorna om deras känslosamma återförening.

”Det har gått ett tag nu sen vi gjorde musik tillsammans. Nästan 40 år, faktiskt. Vi tog en paus på våren 1982 och nu har vi bestämt att det är dags att avsluta den pausen. Det sägs att det är dumdristigt att vänta mer än 40 år mellan albumen, så vi har spelat in en uppföljare till “The visitors”. Egentligen är huvudanledningen till att vi fick inspiration och började skriva och spela in igen, att vi är engagerade i skapandet av den märkligaste och mest spektakulära konsert ni någonsin kunde drömma om. Vi kommer att kunna sitta i ett auditorium och se våra digitala tvillingar framföra våra sånger på en scen i en specialbyggd arena i London nästa vår. Märkligt och underbart! ”

Abbas efterlängtade återförening

En specialgjord arena just för Abba har byggts just för supergruppens stora show, och under helgen var det dags för premiär för showen.

Och det var stjärnspäckat på röda mattan.

Förutom svenska stjärnor på plats syntes också utländska artister som Kylie Minogue stråla bland tusentals fans.

Men de stjärnor som alla väntade på att få se live, var förstås festens stora dragplåster.

Björn Ulvaeus, Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad och Benny Andersson dök alla upp tillsammans till fansens stora jubel.

– Att vara tillsammans som grupp igen har varit väldigt uppfyllande. Vi har verkligen älskat att jobba tillsammans igen, sade Lyngstad till Abbas sociala medier på röda mattan.

LÄS MER: Kungens plötsliga utspel – efter Abbas uppvisning: ”Kommer som en chock”

Nya bilderna på Anni-Frid Lyngstad väcker frågor

Alla ville få bilder på de fyra Abba-stjärnorna som tycktes njuta av att få vara vid varandra sida.

Men särskilt en detalj kring den glädjefulla återföreningen fick många att reagera.

På plats var både Agnetha och Anni-Frid vackert uppklädda i vackra vita kläder, och Abba-Frida hade dessutom en annan iögonfallande accessoar med sig.

Abba
Foto: Pontus Lundahl/TT

Vid röda mattan syntes stjärnan stråla självsäkert med en käpp som stöttning.

Många fans undrade varför stjärnan hade med sig en käpp, och enligt uppgifter finns det en anledning till detta.

Enligt sajten Femina beror detta på att Abba-stjärnan ska ha genomgått en höftoperation för cirka fyra år sedan, vilket i sin tur kräver att hon använder sig av en käpp.

LÄS MER: Anni-Frid Lyngstad liv utanför rampljuset efter tragedierna – så lever hon med nya kärleken i dag

Så fina ni är tillsammans! Ni strålar verkligen och jag kan knappast bli ensam om att bli glad över att få se denna återförening!

Följ oss gärna på Instagram, klicka här för att komma till oss på Nöjeslivet.