Nya bilderna på Carola får svenska folket att häpna – har förändrat sig helt

Carola befinner sig i Israel där hon bland annat träffat John Lundvik.

Och inför resan valde hon att göra en drastisk förändring.

Nu visar hon upp de nya bilderna på sig själv, som får hennes följare att jubla.

– Så fantastiskt vacker, skriver en följare på Instagram.

Carola Häggkvist är en av Sveriges mest populära artister. Hon har bjudit oss på oförglömliga hits som ”Främling” och ”Fångad av en stormvind”. Carola har även gjort flera bejublade julkonserter. Just nu befinner hon sig i Israel inspelning av ”Jul i Betlehem”.

Under resan har hon passat på att mingla med Mello-vinnaren John Lundvik, rapporterar Aftonbladet.

– Det är en sång som är i tiden, den är så rätt, den lyfter vår själ och vi blir glada och han gör den fab, han är en soulsångare utan dess like, säger hon om John Lundvik, skriver tidningen.

Carola om John Lundvik: Värdig vinnare

Det är inte första gången som Carola hyllar Lundvik. Efter hans seger i Melodifestivalen valde Carola att ösa lovord över honom.

– Sverige har en fantastiskt värdig vinnare!! Wow vilken låt och framförande. Gratulerar bästa John Lundvik & team. Äntligen! Vilka underbara gospel damer med sådan kraft & smörjelse från ovan. Me like! Äkta. Det här bidraget kan vi vara stolta över att sända till Eurovision i Israel i år, skrev hon då.

Men det är inte bara John Lundvik och Carolas möte som får fansen att jubla. Inför resan passade Carola på att göra en riktig helomvandling. Vi är vana att se henne i sitt långa vågiga hår, men nu visar hon upp en helt annan sida av sig själv.

View this post on Instagram

Nu är det många bollar i luften inför avresa till Esc i helgen! Mkt fix med kläder och olika musikbakgrunder. Där filmar jag bla för TBN scandinavia från Jerusalem och berättar om mitt nya projekt, är på den svenska ambassaden i Tel Aviv på måndag kväll, gör många intervjuer för bla Israelisk press inför torsdagens öppna stora Show i hamnen i Tel Aviv med Loreen mfl. Ska bli så spännande att komma till Israel igen. Det var länge sen nu. Både Charlotte Perelli och jag har många fina minnen därifrån. Sen är det full fart, minst sagt, när jag kommer hem med 3 olika väldigt stora svenska Tv-program coming up och så den härliga akustiska sommar turnén som väntar.. jippey 🌿🌿🎼🦋🎸 Det blir min semester. Biljetter på Livenation.se Nu ska jag sätta mig träningscykeln och få upp flåset en aning.. hi hi Kram 🎸 #esc #telaviv #loreen #charlotteperelli #winners #jerusalem #betlehem #ornadatz @charlotteperelli @laperrelli @loreenofficial klänning från @bymalina smycken från @emmaisraelssonstockholm

A post shared by Carola Häggkvist (@carolaofficiell) on

Carola hyllas av följarna

På Instagram har hon lagt upp en bild på sig själv och sin nya frisyr.

”Möt mitt nya jag”, skriver hon och berättar att hon blivit inspirerad av dottern Zoe.

Och artistens nya stil verkar falla hennes följare i smaken.

– Meeen du passa då i allt, skriver en följare.

En annan kommenterar:

– Så fantastiskt vacker.

– Det där håret är helt underbart, absolut underbart, och det passar dig otroligt bra också. Vilt och tufft precis som hela du! Njut i Israel nu och ha kul, skriver en tredje.

 

Wow! Vilken helomvandling! Dela gärna om du också uppskattar Carola!