Nya omtalade bilderna på Ola-Conny får tittarna att häpna – ”Ullared”-profilen visar upp sin nya stil

Foto: Kanal 5/Youtube

Från långt tomteskägg till annorlunda ansiktsbehåring – och en förändrad frisyr.
Nu visar Ola-Conny Wallgren upp sin stora förändring efter chefens anvisan.
– Han tyckte jag skulle vara lite mer butiksvänlig, säger han till JLC:s Youtube-kanal.

Realityserien ”Ullared” tog tv-publiken med storm redan 2009. I tv-programmet får Kanal 5-tittarna följa med i allt som sker i det enorma varuhuset bakom kulisserna.

Serien blev en tittarsuccé med miljonpublik. Hittills har tio säsonger producerats, och ännu i dag visar kanalerna repriser av den populära showen.

De mest intressanta mötena har varit med varuhusets anställda och kunder. En del profiler blev storfavoriter omedelbart – ett tydligt exempel på detta är radarparet Ola-Conny Wallgren och Morgan Karlsson som snabbt blev kända ansikten för tv-publiken.

Foto: Kanal5

De blev så pass populära hos tittarna att de även fick göra flera tv-program på egen hand. I ”En stark resa med Morgan & Ola-Conny” fick tittarna följa de två vännerna då de begav sig ut för att upptäcka världen.

Nu är Ola-Conny aktuell i ett helt nytt tv-sammanhang – nämligen som gäst på gruppen JLC:s Youtube-kanal. Musiktrion JLC brukar beskrivas som några av Sveriges största youtubers och består av Jonas Fagerström, Lucas Simonsson och Carl Déman.

Klippet har redan blivit omtalat på nätet, fått 200 000 visningar och är i skrivande stund trendande som nummer 15 i Sverige på den populära videosajten.

Ola-Conny berättar bland annat för trion om sin julklappsönskan – en ny mobiltelefon. På den vill han kunna spela massor av bra musik, gärna gamla godingar från förr.

– Jag älskar 70-talsmusik. 70-talet var de bästa filmerna och musiken. Jag älskar Clint Eastwood, Steve McQueen, Gene Hackman. Sen älskar jag The Monkees, Slade, Kiss… Sen tycker jag om modern musik också. Jag är allätare. Sen spelade jag också dragspel väldigt mycket, jag älskar folkmusik nämligen, säger Ola-Conny till JLC:s Youtube-kanal.

LÄS MER: Ullared-Morgan bryter tystnaden – talar nu ut om kärleken: ”Jag har…”

Ola-Conny om nya stilen

Carl D´éman noterar att Ola-Conny hade betydligt längre hår på sin personalbricka, än vad han har i dag. Tv-profilen bekräftar då sin förändring – han har klippt både skägg och hår.

– Ja, jag försöker komma tillbaka till det igen. Jag tycker om långt hår och långt skägg. Jag har haft skägg som växt hit, säger Ola-Conny och pekar på bröstkorgen.

Han fortsätter:

– Min kära vd som var innan han tyckte väl inte om att jag hade alltför långt hår och långt skägg. Han tyckte jag skulle vara lite mer butiksvänlig. Jag vårdade det sen men sen därefter fick jag för mig att jag var trött på det långa håret så jag klippte av det, säger Ola-Conny.

Här kan man se hela avsnittet där JLC besöker Ullared – och där Ola-Conny visar upp sin nya stil:

Dela gärna vidare inlägget!

Exit mobile version