Nya semesterbilderna på Linus Wahlgren – detaljen med stjärnans kropp får alla att gapa: ”Hunk”

Linus Wahlgren

Foto: Instagram, SVT

Linus Wahlgren befinner sig nere på den spanska solkusten tillsammans med familjen.

Efter att han lagt ut nya bilderna så har nu alla reagerat på en viss detalj.

Linus Wahlgren, 48, har sedan han var liten stått på scener och haft en brinnande passion för sång och teater – inte helt olikt de flesta andra medlemmar ur familjen Wahlgren.

Han är yngst av syskonen Peter, Pernilla och Niclas Wahlgren, men det har aldrig stoppat honom från att ta plats på teaterscenerna.

Som barn fick Linus en hit med låten ”Jag är en astronaut”, sedan dess fortsatte framgångarna inom kultursfären.

Genom åren har vi sett Linus i bland annat ”Rederiet”, ”Solsidan” och ”Hundtricket”. Och på senare tid har han varit aktuell med bland annat musikalen ”Lazarus” och den 2 augusti har han filmpremiär med rysaren ”Gudstjänst”, där han har både huvudrollen och står som producent.

Visar upp hunkiga kroppen

Med anledning av att Linus syster Pernilla Wahlgren ska gifta sig på fredag så befinner sig hela familjen i Marbella, Spanien, där bröllopet kommer att äga rum. Linus är förstås också på plats, vilket har synts till en del i sociala medier.

Nyligen publicerade Linus Wahlgren ett bildspel där han poserar i poolen ridandes på en uppblåsbar Flamingo. Och detaljen i bilden har nu fått följarna att imponerar – det visar sig nämligen att Linus har en riktig superkropp!

Men är du snygg eller är du SNYGG?”, skriver en följare i kommentarerna på inlägget.

Förstår inte att du fått allt, snygg, fantastisk sångare och skådis och dessutom verkar du såå trevlig och ödmjuk”, skriver en annan.

Hunk”, skriver en tredje.

Ser bra ut Linus!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version