Foto: Kanal 5/Instagram @gekasullared

Ola-Conny har kapat sitt långa svall – Ullared-profilen överrumplar alla med förvandlingen: ”Snyggt”

Som klippt och skuret, Ola-Conny!
Här visar tittarfavoriten från ”Ullared” upp nya stilen – och hyllas stort av tv-tittarna.
Det långa svallet är nu ett minne blott.

I flera år var tv-programmet ”Ullared” en av Kanal 5:s stora succéer. Realityserien visades första gången hösten 2009 och blev en omedelbar hit.

Där skildras livet i det enorma varuhuset i Västsverige med profiler som medarbetarna Ola-Conny Wallgren och Morgan Karlsson i viktiga roller. Dessutom fick tittarna möta starka personligheter som de envisa och skojfriska systrarna Gunnel (som somnade in 2023, 77 år gammal) och Maritta, som var trogna kunder i varuhuset. Även den tidigare vd:n Boris Lennerhov syntes ofta i programserien.

Det senaste – eller sista – avsnittet sändes år 2021 och sen dess har repriser av showen rullat i rutan. När Nöjeslivet ifjol talade med Ola-Conny Wallgren om det blir några nyinspelade avsnitt i rutan, svävade profilen i ovisshet.

– Det är så här, att jag inte har fått något svar på den frågan. Jag har ingen som kunnat svara på det, men jag har väl en känsla av att det måste det väl ändå bli mera? Det kan inte bara ta slut, sade Ola-Conny Wallgren till Nöjeslivet och fortsatte:

– ”Ullared” har blivit som ”Hem till gården”, det går både morgon, middag och kväll. Jag vet inte om det blir mer, och har inte fått svar på det. De är lite hemlighetsfulla, men jag hoppas. Det måste det väl ändå bli?

Mer ”Ullared” på gång

Nu har dock en dörr öppnats på glänt, efter att Gekås vd Patrik Levin hintat om att förhandlingar om en ny säsong kan vara på gång.

– Det pågår diskussioner på flera nivåer, har Levin nyligen berättat för tidningen Market, med tillägget att serien i så fall skulle kunna återupptas ”förhoppningsvis inom ett par år”.

Samtidigt gör nu tittarfavoriterna Morgan och Ola-Conny succé i varuhusets sociala medie-kanaler. Nyligen kunde tittarna få se duon spela in ett reklamklipp för Gekås kommande korvätartävling – och då visade samtidigt Ola-Conny upp sin nya look.

Ola-Conny hyllas för nya looken – kapat håret

Borta är svallet – i stället har tittarfavoriten kapat håret rejält jämfört med hur vi var vana vid att se honom i tv-rutan. I ett klipp på Instagram framträder han i stället nu i en klassisk bena som nu hyllas stort av tittarna.

– Fin i håret du är Ola-Conny, skriver en tittare i en kommentar till inlägget.

– Snyggt klippt Ola Conny, skriver en annan.

Många tittare passar också på att berätta hur mycket de saknar den älskade tv-serien.

– Herre gud vad jag saknar TV-serien, skriver en tittare.

– Coola grabbar. Ja säger detsamma och saknar tv-serien, skriver en annan.

– Tusen ggr mer folkliga än många av dagens s.k kändisar, skriver en tredje.

Vad tycker du – vill du se mer ”Ullared” i rutan? Skriv gärna en kommentar!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev