Olivia Newton Johns dotter har vuxit upp – så här ser hon ut idag, 35 år senare

Olivia Newton John spelade Sandra Dee ”Sandy” Olsson, den kvinnliga huvudrolleni Grease och blev allas favorit.

Sedan dess har hon fått fyra Grammis, fem förstaplaceringar på Billboard Hot 100 samt tio topp-tio placeringar. Hon har sålt över 100 miljoner skivor och är därmed en av de bästsäljande artisterna genomtiderna.

Under sin karriär har hon också fått barn, dottern Chloe Lattanzi som genom hela sitt liv levt i sin mammas skugga. Idag är hon 35, och så här lever hon idag.

Grease-stjärnan Olivia Newton Johns födde dottern Chloe Lattanzi 1986. Under hela sin uppväxt har hon försökt att gå i sin mammas fotspår – men det har inte varit lätt. Hon har ständigt blivit jämförd med sin mor och misslyckats gång på gång, skriver Femina.

Ja säga vad man vill om att växa upp bland lyx och flärd, men Chloe Lattanzi har inte haft det lätt.

Foto: Rebecca Naden, AP.

Missbruksproblem i tonåren

Redan som 15-åring började hon sin sångkarriär och fick sitt första kontrakt. Men hon har berättat hur hon kämpade med missbruksproblem under tiden, vilket resulterade i att albumet aldrig blev klart.

– Jag hade minnesluckor, jag kunde vara uppe i tre dagar utan att sova. Dagar och veckor började gå ihop med varandra, har hon sagt till Daily Mail, när hon 2015 hittade tillbaka till musiken.

Jämförelserna mellan Chloe och Olivia gjorde att Chloe satte stor press på sig själv. Inte bara inom karriären utan också utseendemässigt. Därför genomförde hon en del plastikoperationer som 18-åring, något som faktiskt förstörde hennes kropp.

– Alla de grejerna var en katastrof. Inte bara att mina läppimplantat såg galna ut, min första bröstoperation som jag gjorde i Australien när jag var 18 år lämnade mig med ett förstört utseende, har Lattanzi berättat.

Stöttats av mamma Olivia

Men även om Chloes uppväxt har kantats av en del problematik har Olivia alltid stått vid hennes sida. Olivia har stöttat sin dotter i vått och torrt och idag har de en tight relation.

Olivia Newton-John har dessutom gjort vad hon har kunnat för att hjälpa sin dotter i karriären och när Grease-profilen skulle spela in ny musik tidigare i år valde hon att sjunga låten Window in the wall tillsammans med dottern.

– Den enda personen jag tänkte på som kunde sjunga med mig var Chloe, för det är en så personlig låt, förklarar Olivia.

– Jag var ärad över att av alla personer som mamma hade kunnat fråga, så frågade hon mig. Det betydde jättemycket, sa dottern.

Förlovad med James Driskill

I sociala medier syns mor och dotter umgås flitigt och gång på gång betonar Olivia hur vacker och talangfull hennes dotter är.

Och även om Chloes liv kantats av en hel del problematik så har hon haft tur i kärlek.

Hon har varit förlovad med samma man, James Driskill, i över tio år, och även om parets bröllop sköts upp på grund av coronapandemin, så har hon ingen brådska att gifta sig.

– Vi vet att vi är själsfränder, vi vet att vi är dedikerade till varandra, har hon förklarat.

Får önska Chloe lycka till i framtiden. Och visst är hon allt lik sin mamma, eller vad tycker du?