Foto: Twitter/Instagram

Oväntade bilden på Kikki Danielsson – så här har du aldrig sett henne förut

.

Kikki Danielsson fyller 67 år i dag, fredag 10 maj.

Då passar hon samtidigt på att överraska sina fans – med en bild som ingen tidigare sett. 

”Testade idag en ny grej”, skriver artisten på Twitter. 

Vår folkkära dansbands- och countrydrottning Kikki Danielsson fyller 67 år i dag, fredag. Det har vi på Nöjeslivet passat på att uppmärksamma på Facebook där mängder av fans skickat in sina hälsningar på bemärkelsedagen till Kikki.

Artisten, är just nu är aktuell i SVT:s införprogram till Eurovision Song Contest. Kikki hyllades som bekant efter sin medverkan i ”Så mycket bättre” 2017. Hon följde upp den succén med att en stor turné i landet under förra året deltog den våren i Melodifestivalen med bidraget ”Osby Tennessee”. Låten gick dock inte vidare till final.

Det senaste året har Kikki dock inte synts till lika mycket i tv, fram tills nu alltså då hon är med i SVT:s Eurovision-program som hade premiär i veckan.

Hela tio gånger har Kikki Danielsson ställt upp i Melodifestivalen. Hon är därmed en av tävlingens stora drottningar och har också vunnit schlagern vid två tillfällen, år 1982 respektive 1985. ”Bra vibrationer” vann hela Europas hjärtan – och det räckte till en bronspeng i Eurovision-finalen 1985.

Nu kommer hennes erfarenhet av tävlingen till stor nytta när hon är med i ”Studio Eurovision”.

Samtidigt firar Kikki i dag alltså sin 67-årsdag och det har fansen kunnat få fira via sociala medier där humoristiska Kikki brukar uppdatera med roliga inlägg.

Som här på Twitter där hon lagt upp denna bild med texten: ”Testade idag en ny grej på Snapshot. Detta ska då enl appen föreställa JAG som Man?Jag kan då Inte se nån likhet”.

Det tycks alltså som om Kikki har lekt med sin mobilkamera och lagt på ett filter som får henne att föreställa en karl.

På Instagram skriver Kikki lite mer ingående om födelsedagen. Hon har där lagt upp en humoristisk bild på fyra gummor som sitter och chattar. På bilden står det att de säger till varandra att de är 16 år gamla, trots att bilden visar på något annat.

”Jag hoppas Verkligen att jag slipper se mig själv eller nån polare, sitta så här Desperat och sörja våra flydda ungdomsår?Det finns Fortfarande MKT kvar att leva för och hoppas på. Så länge man har Humorn och Skrattet, kommer man Långt?”, skriver Kikki Danielsson till bilden på sin födelsedag.

Dela gärna den här artikeln och bilden nedan för att gratulera hela landets dansbands- och countrydrottning Kikki Danielsson på födelsedagen!  

Foto: TT