På spåret-profilens underbara bebislycka: Berättar äntligen nu den härliga nyheten!

På fredagskvällarna jagar han poäng i dressinen och förstaklass.

”På spåret”-aktuelle komikern Kristoffer Appelquist har nu en underbar nyhet att berätta utanför tv-rutan.

Han har nämligen blivit pappa!

På spåret. Foto: Bo Håkansson/SVT
Kristoffer Appelquist är aktuell som en av deltagarna i årets ”På spåret”, som leds av Kristian Luuk och domaren Fredrik Lindström. Foto: Bo Håkansson/SVT

Det är underbara nyheter vi har nåtts av det senaste dygnet! Ett barn har nämligen kommit till världen!

På spåret-profilen pappa

Kristoffer Appelquist har setts i höstens ”På spåret”, där han tävlar med författaren Bea Uusma. Redan 2016/17 tävlade duon för första gången i tv-klassikern – och åkte då ut i kvartsfinalen. Den Malmöfödde komikern har tidigare kunnat ses i program som ”Parlamentet”, ”Time Out” och ”Sing a long”.

Men utanför SVT:s fredagsunderhållning har Appelquist också gått i väntans tider.

Kristoffer Appelquist har blivit pappa

Nu har Appelquist och sambon Isabelle Ahonen fått en dotter! Det berättar komikern själv på Instagram. Enligt Expressen är det parets första gemensamma barn, medan Appelquist har två barn sedan ett tidigare förhållande.

Det har varit en lång väntan för paret men på söndagen – andra advent – kom så ett litet barn till världen. Till föräldrarnas stora lycka!

Kristoffer Appelquist har själv berättat om den långa väntan på denna stora och underbara dag i sin podcast. Komikern sade då att han var väldigt otålig. Där berättade han också att han hoppades att dottern skulle födas under advent. Och så blev det alltså!

– Jag hoppas att hon föds nu på söndag den andra advent. Jag tycker det låter fint och högtidligt på något sätt. Något som Selma Lagerlöf hade kunnat skriva: ”Hon föddes det andra söndagen i advent”. Det är bara storslagna människor som föds på söndagar i advent tänker jag, sa han i podden uppger Expressen.

Här har Appelquist själv lagt upp bilder från miraklet!

”Idag kom hon äntligen, Maggie!”, skrev Appelquist på söndagen om den stora familjelyckan.

Så underbart! Vi önskar hela familjen stort lycka till!

TV: 10 mest sedda tv-programmen

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/W60icHsjV21kdCKQHhXzTpiiAMNsLxHven4nv3EPIxkf28OHsF2uCsB_58o4q5zq?autoplay=1&mute=1″ aspect_ratio=”1:1″ /]