Paolo Robertos kaxiga svar – efter folkets hårda ord om nakenträningen

Paolo Roberto tycker om att träna yoga – och ”Farmen”-programledaren delar gärna med sig av tips till sina följare på sociala medier.

Men samtidigt vittnar den före detta proffsboxaren om hur han utsätts för hård kritik för att han lägger ut bilder och videor där han tränar i bara kalsongerna.

Nu svarar han kritikerna.

– Får en del skit för att jag tränar i kallingar varje morgon och jag har förstått att det är viktigt att kunna ta kritik! skriver Paolo inledningsvis på sin Instagram.

49-åringen är mycket engagerad inom yogan och har också släppt en bok i ämnet. På Instagram delar han också med sig av tips i träningsformen.

Men samtidigt berättar Paolo nu i ett inlägg att han också fått en hel del kritik – och att det handlar om att han tränar i kalsonger.

– Får en del skit för att jag tränar i kallingar varje morgon och jag har förstått att det är viktigt att kunna ta kritik! så idag blir det yoga utan mina kalsonger, skriver Paolo Roberto på Instagram.

Och fortsätter:

– Är du stark ska du kunna acceptera både komplimanger, kritik och förstå att det behövs både regn och sol för att få en blomma att växa.

– Men om folk kritiserar dig för skitsaker, försöker sårar dig eller kommer med elaka kommentarer. Skit i det och kom ihåg att det i varje match så är det publiken som skriker och kritiserar inte spelarna! skriver Paolo till den här bilden som redan fått tiotusentals gilla-markeringar.

Många av Paolos följare skriver att de är imponerade över hans kropp och träning.

Tumme upp för dig, Paolo! Dela gärna vidare om du också blir inspirerad av hans träning.

Foto ovan: TV4/Instagram @1paolo2