Patrick Ekwalls hyllning till yngre kärleken Camilla – parets firande på stora dagen: ”Oerhört tacksam”

Patrick Ekwall och hans nya kärlek Camilla Coene har stor anledning att fira.

Hon har nämligen fyllt 40 år.

Idag hurrar vi för fantastiska, snälla, kloka, härliga, varma, älskvärda och fina Camilla Coene”, skriver Patrick på Instagram.

Sportjournalisten och tv-profilen Patrick Ekwall, 58, träffade sin nya kärlek i somras.

Det var ungefär två och ett halvt år efter att hans tidigare hustru Hannah, 39, dött i bröstcancer.

Han bekräftade då att han var förälskad i den 19 år yngre PR-konsulten Camilla Coene.

– Hon är klok, härlig och fin. Camilla har fört in något positivt och nytt i mitt och vårt liv igen. Utan att veta tror jag att Tindra (yngsta dottern, reds. anm.) tycker om att se mig glad och lycklig igen, har Patrick tidigare berättat för Allas.

Parets firande på speciella dagen

Nu har Patrick och Camilla varit tillsammans i snart ett helt år. De har redan hunnit uppleva många saker ihop. Bland annat firade de nyår i Mexiko med Patricks dotter Tindra och Camillas två döttrar.

– Allt har gått oväntat bra. Tindra har verkligen tagit till sig Camilla på ett bra sätt. Hon har dessutom två tjejer i Tindras ålder, vilket blev ett bingo i sammanhanget. När man varit i min situation är det speciellt och känsligt, man har en massa åsikter att handskas med när man träffar någon och blir kär, sa han tidigare till Allas och syftade på att många har haft åsikter om att han skaffat en ny partner efter fruns död.

I tisdags var det en speciell dag för de två nyförälskade.

Camilla Coenes födelsedag firades

Camilla fyllde nämligen 40 år – det är helt klart värt att fira.

Idag hurrar vi för fantastiska, snälla, kloka, härliga, varma, älskvärda och fina Camilla Coene. Jag är så oerhört tacksam för att du är en del av mitt och Tindras liv”, skriver han på Instagram.

Patrick Ekwall och Camilla Coene
Foto: Instagram