Patrick Ekwalls stora kärlekslycka med 19 år yngre flickvännen – nya bilden väcker reaktioner: ”Varm i själen”

Patrick Ekwall, 58, har funnit kärleken på nytt i Camilla Coene, 39, och man kan lugnt säga att lyckan strålar om dem. Nya bilden på paret får nu fansen att reagera.

Patrick Ekwall är en av Sveriges mest folkkära sportprofiler och genom åren har han blivit ett välkänt ansikte.

Han har länge arbetat som sportjournalist, och är även författare och föreläsare.

På det privata planet så är han också en kärleksfull pappa till döttrarna Wilma och Tindra.

Foto: TV4

2017 gifte han sig med sin älskade Hannah Ekwall, som också är mamma till Tindra. Men bara några år därefter hände det som inte får hända.

Hannah hade drabbats av bröstcancer, och plötsligt vändes hela livet upp och ner.

Drömmar, familj, framtiden, vardagen, välmåendet och i princip allt annat kastas, precis som många vet, totalt omkull när man får ett sånt besked.

Och 2021 somnade hon in för sista gången.

Efter hennes död har Patrick öppenhjärtligt delat med sig av sin och Hannahs historia, bland annat i boken ”En dag dog Hannah, alla andra dagar levde hon.”

Läs mer: Patrick Ekwalls saknad efter sin fru Hannah – starka orden om livet utan kärleken: ”Ett år i taget”

”Ska jag sitta här och skratta när min fru har dött?”

Även i Renées brygga har han berättat om tankarna efter Hannahs död, och specifikt om deras gemensamma dotter Tindra.

– Svårast i det här fallet, i den situation som vi lever i, är att jag inte riktigt vet hur min dotter Tindra mår efter att hennes mamma har gått bort. För att det går inte alltid att tyda. Och det tycker jag är en fruktansvärd känsla som förälder. Sen blir det, tycker jag, lite bättre för varje månad som går, har Patrick berättat i programmet.

Självklart var smärtan och saknaden enorm efter Hannahs död, och i samma program talade han om det som ett trauma.

Han berättade då även att processen till att hitta tillbaks till sig själv, börja skratta och försöka må bättre kantades av dåligt samvete.

– I början tänkte jag så, när man var med kompisar och man skrattade åt nånting, så kunde jag nästan tänka ”ska jag sitta här och skratta när min fru har dött?” Men jag tycker ändå inte vi haft några problem med att försöka ta oss fram till det som är ett vanligt liv. Vi kommer liksom aldrig någonsin att glömma eller sluta tänka på Hanna, det kommer vi aldrig göra, det finns ingen chans i världen, säger Patrick i programmet.

Patrick Ekwalls nya flickvän

Nu har det gått 2,5 år sedan Hannah dog. Och för en tid sedan bekräftade Patrick att han haft den stora lyckan att finna kärleken på nytt.

Patrick Ekwall
Foto: Instagram/ @patrickekwall

Den här gången i Camilla Coene, som även har två döttrar i Tindras ålder.

– Vi kände verkligen att allt måste fungera för alla i familjen och vi sågs ett tag innan våra barn fick veta att vi var ett par. Vi var förstås tvungna att känna av allas mående väldigt noga. Men barnen har blivit otroligt bra kompisar och gillar verkligen varandra. Det har såklart varit till stor hjälp. Det känns också speciellt att jag och tjejerna får finnas i Tindras liv och det är så fint att se henne må bättre, har Camilla Coene sagt till Aftonbladet.

Och att kärleken lyser stark mellan dem råder det inga som helst tvivel om.

– Det känns jättehärligt och nästan overkligt att det har blivit så väldigt bra som det faktiskt har blivit. Allt fungerar förvånansvärt bra. Men det är som sagt en speciell situation och jag är otroligt medveten om det och har varit väldigt varsam, inte minst för Tindras skull, säger Patrick till Tidningen.

Nyligen var paret tillsammans på premiären av Moulin Rouge! The Musical, och då passade Patrick på att dela med sig av en bild på sin Instagram från röda mattan.

Patrick Ekwall, flickvän, Camilla Coen
Patrick Ekwall och kärleken Camilla Coene. Foto: Instagram/ @patrickekwall, fotograf: Karin Törnblom

Nya bilden väcker känslor

Något som minst sagt möttes av värme i kommentarsfälten, där många delade med sig av fina ord.

”Så fina ni är tillsammans”

”Grattis, jag blir alldeles varm i själen. Lycka till!”

”Stort Grattis till er! Vilket vackert par ni är.. Var rädda om er nyfunna kärlek och varandra nu, och jag önskar er all lycka och välgång på livet stig tillsammans. Njut av en vacker dag ..Kram på er”

”Låt er kärlek få blomma varsamt”

”Hanna önskar er lycka till där hon befinner sig”

”Önskar eder båda mycket kärlek, lycka och hälsa”

I kommentarsfältet har även Camilla passat på att svara och tacka för det fina stödet, ”Tack alla för fina kommentarer,” skriver hon.

Vi önskar er all lycka!