Paul McCartney är 18 år äldre än hustrun Nancy – så mötte Beatles-stjärnan kärleken

Paul McCartney med fru

Foto: Arkiv

Rockikonen Paul McCartney, lever livets glada dagar med hustrun Nancy Shevell,
År 2021 firade paret tio år som gifta.
Beatles-stjärnan strålar vid kärlekens sida.

Paul McCartney är utan tvekan en av de allra största rockstjärnorna som vandrat på planeten.

Det faktum att Guinness rekordbok utsett honom till musikhistoriens mest framgångsrika låtskrivare, för samarbetet med John Lennon, säger det mesta.

De båda stjärnorna bildade tillsammans med George Harrison och Ringo Starr The Beatles. Denna stilbildande Liverpoolkvartett som tog världen med storm mellan 1960-1970 har fortsatt att inspirera unga musiker än i dag.

Paul McCartneys äktenskap

När Beatles upplöstes 1970 bildade Paul McCartney bandet Wings, bland annat tillsammans med sin dåvarande fru Linda McCartney. 1973 gjorde de ledmotivet till Bondfilmen ”Leva och låta dö”. Den brittisk-amerikanska rockgruppen splittrades 1981 och sedan dess har Paul fokuserat på sin solokarriär.

Paul och Linda McCartney förblev gifta fram till hennes död i april 1998. De fick tre barn tillsammans, och Paul adopterade dessutom Lindas barn från ett tidigare äktenskap.

Året därpå mötte Paul Heather Mills som han föll för och gifte sig med. De har ett barn tillsammans.

Våren 2006 separerade paret och det blev mycket omskrivet i brittisk press.

Så mötte McCartney hustrun Nancy Shevell

År 2007 träffades Sir Paul – adlad av drottning Elizabeth II 1997 – och den amerikanska affärskvinnan Nancy Shevell. De knöt sedan hymens band då de gifte sig 9 oktober 2011.

Artikeln fortsätter under bilden.

Foto: Shutterstock

I sin bok ”The Lyrics, Sir Paul”, skriver McCartney att han visste att Nancy var en kvinna att behålla direkt. Detta eftersom hon matchade hans energi på dansgolvet, uppger Daily Mail.

”Efter en show, när bandet och crewet samlas för en drink, är vi alltid de första på dansgolvet. Vissa låtar får en bara att dansa”, skriver Sir Paul i boken enligt Daily Mail.

Artikeln fortsätter under bilden.

Foto: Shutterstock

Paul, 82, och Nancy, 64, ska ha träffats i samband med en semester i Marocko där McCartney hade slagit sig ned vid ett piano på hotellet.

McCartney skriver i sin bok att det regnade och att han därför slog sig ned vid flygeln i foajén, och att det var ”trevligt och romantiskt”.

I boken hyllar han sin käresta som en ”äkta” person, skriver Daily Mail.

I oktober 2021 firade de sin 10-årsdag tillsammans och Paul passade då på att hylla sin älskade i ett inlägg på Instagram.

Artikeln fortsätter under bilden.

Vi önskar er allt gott!

Paul McCartney och hustrun Nancy Shevell efter en ceremoni vid Buckingham Palace, London i maj 2018. Paul fick ta emot den brittiska orden Companion of Honour. Foto: Steve Parsons/AP/TT

Dela gärna inlägget om du också älskar Paul McCartneys musik!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version