Peg Parneviks kärleksbesked – ärliga orden om nya kärleken: ”Träffat min tvillingsjäl”

Peg Parnevik har gått vidare sedan förhållandet med Filip Lamprecht.

Efter att ha kritiserats för sitt dejtande berättar hon nu om hennes nya kärlek.

– Det som är så fint med att ha en relation med din tvillingsjäl är att det är omöjligt att förstöra den, säger hon i podcasten ”Pillowtalk” enligt Hänt.

Efter att det omskrivna paret, Filip Lamprect, 24, och Peg Parnevik, 25, valt att gå skilda vägar har skriverierna knappast tagit slut.

Peg har varit tydlig med att uppbrottet var ett bra beslut och i podcasten ”Pillowtalk”, som hon har tillsammans med sin syster Penny Parnevik, 24, berättade hon hur bra hon mådde.

– Jag är lyckligare än någonsin, jag känner mig som mig själv igen. Jag känner en ny kärlek till livet, till min kropp, till min familj, sa hon i sin podd ”Pillowtalk” efter det att uppbrottet från Lamprecht blivit offentligt, enligt Expressen.

peg parnevik, filip lamprecht
Filip Lamprecht och Peg Parnevik. Foto: Johan Nilsson/TT

Kritiken mot Peg

Efter uppbrottet har Peg kritiserats för att ha lagt ut bilder på Instagram från när hon dejtar andra killar. Flera följare har reagerat och ansett att det är taskigt mot ex-pojkvännen Filip.

– Så då skrev jag till honom och ba ”hej, jag insåg att vi har inte sagt tack till varandra, tack för alla minnen och tack för allt vi gått igenom, det har blivit knas men jag vill liksom honor det vi hade och jag vill säga tack” och liksom ”du kommer alltid vara en av mina stora kärlekar och du kommer alltid finnas i mitt liv, för jag vill det”, sa hon i podden ”Pillowtalk”.

Peg Parnevik
Foto: TV4

Pussbilden

Nyligen berättade vi om Peg Parneviks mysiga pussbild med musikproducenten Jesper Niklasson. Vilket även Expressen skrev om.

Jesper publicerade bilden på Instagram tillsammans med ett litet hjärta. Peg besvarade sedan sedan hjärtat med att kommentera bilden med orden ”Mitt hjärta”.

https://www.instagram.com/p/CREc7p4sJLc/

Pegs ärliga ord om kärleken

Efter dejtandet med Jesper har nu Peg kommit till en insikt. 

I senaste avsnittet av podcasten ”Pillowtalk” diskuterar systrarna relationer och refererar till en bok de läst vid namn ”Tvillingsjäl”. En bok som berör känslan av att verkligen hitta den rätta.

Peg fastnar för just beskrivningen av en ”tvillingsjäl”:

– Det som är så fint med att ha en relation med din tvillingsjäl är att det är omöjligt att förstöra den. Det är klart att man alltid kan förstöra en relation men du kan inte göra eller säga något fel utan allt du gör kommer vara perfekt för den här personen. För det är din tvillingsjäl och de har väntat på dig hela sitt liv, säger hon enligt Hänt och fortsätter:

– Jag tror att jag har träffat min tvillingsjäl faktiskt. Sjukt nog. Jag tror det, säger hon.

Visst är det vackert att man kan känna så för någon? Lämna gärna en kommentar på Facebook!