Peg Parneviks ord om pojkvännen Filips pappa – förre elitidrottaren Martin Lamprecht

Pojkvännens pappa tog den varma bilden.
Nu berättar Peg Parnevik om bakgrunden till det kärleksfulla fotot med Filip Lamprecht, skriver Hänt.

Filip Lamprecht, 24, gör just nu stor succé i TV4:s lördagsunderhållning ”Let’s dance”. Modellen och tv-profilen är son till programledaren Kristin Kaspersen och tidigare OS-deltagaren Martin Lamprecht.

STOCKHOLM 2016-01-25 Kristin Kaspersen med sällskap anländer till Svenska Idrottsgalan 2016 i Globen i Stockholm på måndagen. Foto: Maja Suslin / TT

I årets ”Let’s dance” har han fått höga poäng av samtliga jurymedlemmar i säsongens båda direktsändningar. Han dansar tillsammans med Linn Hegdal i showen, och på Instagram berättar han om den stora glädjen.

”Nu ska jag och Linn Hegdal hoppa in i träningssalen igen för lördag gör vi allt igen fast med ännu en ny dans! Denna är jag JÄVLIGT taggad på”, skrev han efter lördagens sändning i ett Instagram-inlägg där han också tackade tittarna för de gratulationer han fått i samband med sin födelsedag.

Filip fyllde nämligen 24 år just i lördags, den 27:e mars.

Vid sidan av dansgolvet i TV4-studion utgör Filip ett riktigt kändispar tillsammans med flickvännen tillika popstjärnan Peg Parnevik, 25. Hon har under årets säsong självklart visat sitt stöd till Filip och Linn från tv-soffan.

”Älskar dig så och är så himla taggad på att se dig dansa ikväll. Tack för att du gör livet med mig”, skrev Peg på Instagram i samband med Filips födelsedag.

Tv-tittarna fick som bekant lära känna Peg via TV3-serien ”Parneviks” som sändes i svensk tv för några år sedan. Där fick tittarna följa familjen Parnevik med mamma Mia och pappa Jesper i spetsen i Florida dit profilerna bjöd hem intressanta gäster för spännande och roliga samtal.

Sedan dess har Peg Parnevik slagit igenom som popstjärna i Sverige och bland annat medverkat i ”Allsång på Skansen” i SVT. I januari 2017 fick hon pris som ”årets nykomling 2016” på P3 Guld-galan. På bilden nedan ser vi Peg och Filip anlända till samma gala men ifjol.

GÖTEBORG 20200118 Filip Lamprecht och Peg Parnevik anländer till P3 Guld-galan i Partille arena i Göteborg. Foto: Adam Ihse / TT

2019 bildade Peg popduon ”GAMMAL” med Pontus Pettersson och deras låtar har fått miljontals spelningar på strömningstjänster på nätet.

Peg och Filip har varit ett par i många år och nyligen umgicks paret med Lamprechts pappa Martin.

För några dagar sedan lade Peg upp ett foto på sig själv och sin älskade Filip på Instagram story. Fotot tycktes vara tagen lite grann i skymundan och i texten avslöjade Peg att det var just Martin Lamprecht som tagit den intima och varma bilden på dem: ”Filips pappa tog denna”, skrev Peg enligt Hänt.

Här nedan syns en annan bild på det lyckliga paret.

Visst önskar vi Filip all lycka till i ”Let’s dance”? Skriv gärna en uppmuntrande kommentar och dela vidare på Facebook!