Penny Parneviks ord om dramatiska sjukhusbesöket: ”Jättestor pöl med blod”

penny parnevik

Foto: Instagram

Penny Parnevik, 24, fördes akut till sjukhus med ambulans.

Nu talar hon ut om den dramatiska natten.

– Det var riktigt sjukt egentligen, säger Penny Parnevik i podcasten ”Pillowtalk”.

Penny Parnevik, känd från bland annat realityserien Parneviks samt tv-programmet Let’s Dance, väntar sitt andra gemensamma barn ihop med före detta ishockeyspelaren Douglas Murray.

Paret har sedan tidigare ettåriga sonen Atticus, och inom kort väntas alltså ytterligare en familjemedlem komma till världen.

Men i helgen var familjen med om en skakande upplevelse. På Instagram berättade 24-åringen att hon hade varit tvungen att åka akut till sjukhus.

”En lite skrämmande helg”

Några fler detaljer om vad som hade hänt lämnade inte Penny Parnevik där och då, mer än att både hon och bebisen mådde bra i efterhand.

Hon riktade också ett stort tack till personalen på förlossningsavdelningen på Danderyds sjukhus.

”En lite skrämmande helg. Jag mår bra och bebisen är kvar i magen förhoppningsvis ett litet tag till! Tack Danderyds förlossning BB, ni har varit helt underbara hela helgen”, skrev Penny Parnevik då på Instagram.

Penny Parnevik om dramatiska natten

Men i podcasten Pillowtalk berättar Penny Parnevik nu mer om den dramatiska natten, vilket även Hänt har rapporterat om.

I podcasten förklarar Penny att hon vaknade klockan fem på morgonen och trodde att hon hade kissat på sig. Snart upptäckte hon dock att det i själva verket var blod, och blev genast orolig för barnet i magen.

– Jag har inte riktigt sett det men jag antar jättestor pöl med blod i sängen. Jag bara såg att det var rött överallt i sängen och sen tittade jag och kände neråt på mina ben och då var det blod rinnande ner över mina ben medan jag tittade ner, säger hon i podcasten enligt Hänt.

Inlagd på sjukhus i två dagar

24-åringen hämtades snart av ambulans, som tog henne till förlossningsavdelningen på Danderyds sjukhus.

Läkarna gjorde flera kontroller och Penny fick ligga inlagd på sjukhuset i två dagar. Trots det kunde inte läkarna ge något svar på vad som hade hänt.

– De vet inte vad det var. De trodde att min moderkaka hade släppt men det var inte det. Det är det som är läskigt nu för nu går jag och lägger mig varje natt och tänker ska det här hända igen, säger Penny Parnevik.

Penny Parnevik om oron

Som tur var fick Penny i alla fall bekräftat av läkarna att bebisen mår bra.

På Instagram berättar 24-åringen att hon trots allt blivit mer orolig efter den dramatiska händelsen, men att hon längtar efter att få träffa bebisen.

”Har alltid tagit stolthet i hur ”chill” jag är med graviditet men efter fredag så har oron för baby tagit över mina tankar! Helt normalt så klart och känner mig redo att få träffa den här ”drama baby” och veta att hen mår bra”, skriver hon på Instagram.

Så otäckt, men skönt att höra att både Penny och bebisen mår bra efter omständigheterna. Våra tankar går till familjen, var rädda om er och stort lycka till med förlossningen om några veckor!

Exit mobile version