Foto: Fredrik Sandberg & Stina Stjernkvist/TT

Per Andersson chockar tittarna med nya stilen – bilderna visar folkkäre komikerns förvandling

Nu är det klippt!
Folkkäre komikern Per Andersson, 44, visar upp sin stora förvandling inför alla.
Tittarna och kändisvännerna är rejält överraskade.

Coronapandemin till trots har Per Andersson haft ett succéartat år hittills.

STOCKHOLM 20180312 Per Andersson under pressträffen inför inspelningen av filmen ”En del av mitt hjärta” på Grand hotel i Stockholm. Foto: Stina Stjernkvist / TT

Den folkkäre komikern och skådespelaren som slog igenom tillsammans med ”Grotesco”-gänget, hyllades stort efter att tillsammans med artisten Pernilla Wahlgren ha lett en deltävling i Melodifestivalen i vintras.

https://www.instagram.com/p/CLz61viJ66t/

Deras pausunderhållning blev ordentligt uppskattat av tittarna – och nu har deras förinspelade sketch om ”Att leva med en melodist” blivit nominerat till Aftonbladets ”Årets humorklipp” i Svenska humorpriset.

LÄS MER: Han är klar som programledare för Melodifestivalen 2022

Per Anderssons succé med Pernilla Wahlgren i Melodifestivalen

Även det så kallade ”kaosnumret” som Andersson och Wahlgren genomförde i direktsändningen orsakade skrattfest i många tv-soffor under den mörka vinterperioden.

I somras var Per Andersson dessutom högaktuell när han och resten av gänget i ”Diggiloo” kunde göra comeback på turné efter uppehållet 2020 på grund av pandemin.

STOCKHOLM 20180526 Komikern Per Andersson delar ut priset Årets Humor på 2018 års Guldtubengala på Annexet i Stockholm. Foto: Fredrik Sandberg / TT

Under sensommaren har Per Andersson riktat fokus mot vita duken. Han är nämligen en av många folkkära skådespelare som medverkar i den kommande ”Göta kanal 4”-filmen.

”Inspelningen flyter! Svinkul. Drömgäng. Drömhäng. Emma Molin regisserar! Nu åker vi!!”, skrev Per för några veckor sedan på Instagram.

https://www.instagram.com/p/CS_dtWHDPvp/

Komikern är ganska aktiv på just Instagram – och nu har han lagt upp ett nytt inlägg som väckt tittarnas intresse!

Per Anderssons nya förvandling överraskar tittarna

Även om Anderssons humoristiska repliker i klippet fångar tittarnas uppmärksamhet, är det även en annan detalj som många har reagerat på. Per Andersson har nämligen gjort en stor förändring i sitt utseende!

Både skägget och det långa håret som tittarna fått bekanta sig med under året, har nu rykt all världens väg! Nu är det slätrakat som gäller för det sprudlande energiknippet från Mölndal.

Här nedan kan man se det nya klippet där Per bjuder på en humoristisk monolog – och samtidigt också för första gången visar upp sin nya stil:

Den nya, fräscha höstlooken har fått tittarna att reagera i kommentarsfältet. Bland annat har artisterna Casper Janebrink (Arvingarna) och Sarah Dawn Finer uppmärksammat Anderssons stora förändring!

”Jäpp, nu e d klippt!”, svarar Per.

Foto: Skärmavbild Instagram

”Var är håååret”, skriver en annan tittare i en kommentar till Per Anderssons Instagram-inlägg.

Samtidigt är det många som passar på att hylla komikerns förvandling.

”Snygg friss”, skriver en tittare.

”Vad fin du är i håret, eller det lilla som är kvar, jättefin”, skriver en annan.

”Nyklippt och helg med på det. Njut av dagen och helg”, skriver en tredje.

Vi på Nöjeslivet passar på att stämma in i hyllningskören, och önskar dessutom alla läsare en trevlig helg!

Skriv gärna en uppmuntrande kommentar på vår Facebook-sida du också, om du vill passa på att hylla härlige Per Andersson!