Per Anderssons insikt med sambon Malin – efter familjebeslutet: "Jag har blivit en..."
Per Andersson

Per Anderssons insikt med sambon Malin – efter familjebeslutet: ”Jag har blivit en…”

Vi är vana vid att se han underhålla och bjuda på skratt, men på hemmafronten är det sambon Malin och sönerna som är första prioritet.

Och att just få barn var någonting omvälvande för komikern Per Andersson och som tvingade honom att ta tag i vuxenlivet – på riktigt.

– Med dem har jag blivit en mer känslosam person som har lättare till gråt, säger han till Hemmets journal.

När Per Andersson ställer sig på en scen eller är med i ett tv-program kan man räkna med fullt ös från början till slut.

Privat älskar han att underhålla och stå i fokus, men när det är ledigt är det också tid med familjen som komikern prioriterar mest av allt.

Sedan han var med i tv-programmet ”Time out” i början av 2000-talet har hans karriär gått spikrakt uppåt.

Per Andersson
Foto: TV4

Förändringen efter att ha blivit pappa

I vintras syntes han tillsammans med Pernilla Wahlgren i julkalendern och i sommar hade han dessutom planerat att medverka ännu en gång i ”Diggiloo”.

Men på grund av rådande coroankrisen ställdes showen in och Per Andersson ser istället fram emot att få spendera mer tid med familjen.

Och förstås att ha roligt.

– Sedan måste man förstås vara allvarlig ibland och inte skämta bort allt. Att få barn medförde bland annat att jag fick ta tag i mitt vuxna jag. Jag är en snäll pappa, men kanske lite konflikträdd om jag ska vara ärlig. Jag behöver träna på att bli mer bestämd och konsekvent, säger han till Hemmets journal.

Per Andersson med sambo Malin
STOCKHOLM 20180428 Komikern Per Andersson och Malin Carlsson vid nöjesfältet Gröna Lunds öppningsdag för säsongen. Foto: Jessica Gow / TT / Kod 10070

Så träffades Per och sambon Malin

Sedan många år tillbaka är Per Andersson tillsammans med sin numera sambo och fästmö Malin som han träffade redan i unga år på en fest.

– Efter att vi hade pratat på festen ringde jag upp dagen efter och bjöd henne på fika. Det verkade ha gått hem, för vi har ju varit tillsammans i 22 år och har två barn ihop, säger han till tidningen.

Giftermål dröjer

Men trots att det har gått 17 år sedan de förlovade sig, har det ännu inte blivit något giftermål.

Men det är helt klart vem som har nyckeln till hans hjärta.

– Det är förstås min sambo Malin. Vi förlovade oss 2003, men har fortfarande inte kommit till skott med att gifta oss. Och så barnen – med dem har jag blivit en mer känslosam person som har lättare till gråt.

Så glada för er skull att ni har varandra! Hurra för er och kärleken!