Per Gessle om sonen Gabriels uppväxt

Per Gessle

Foto: TT/Instagram

Per Gessle har skördat stora framgångar som artist, både här hemma i Sverige och internationellt.

Men bakom karriären är han även förälder.

Nu berättar artisten om hur han ser tillbaka på sonens barndom, och hur han varit som pappa.

Att bli förälder är något av det största som kan hända en.

Det är en enorm kärlek, ett stort ansvar och otroligt spännande att få se de små liven växa upp.

Per Gessle och hans parter Åsa har sonen Gabriel tillsammans, som föddes år 1997 och idag är vuxen.

I en intervju med Aftonbladet får Per Gessle frågan om han under sin karriär tampats något med dåligt samvete gentemot familjen.

– Kanske inte dåligt samvete, men jag kan tycka att jag borde ha varit mer delaktig i min sons skolgång och gått på föräldramöten. Men mitt liv har aldrig sett ut så. Jag har alltid undvikit sådant för om jag går på ett föräldramöte så handlar allt bara om att jag är där. Det är bättre och lugnare för honom om jag håller mig därifrån, men det är mitt öde. Det har varit en fantastisk resa, jag har hållit på med det här sedan jag var 20 och nu är jag 65. Det är fantastiskt – och jag är inte klar än, svarar han då.

Foto: Jessica Gow/TT

”Vi är ganska vanliga människor”

Men även om han ångrar att han inte haft möjligheten att följa med på allt i skolan, verkar det helt klart som att han och Gabriel har en fin relation.

– Det ska du inte fråga mig, men jag tycker jag har en jättebra relation med Gabriel. Hans uppväxt är ganska speciell. Det har varit mycket resande, ibland har han haft lärare med sig på våra turnéer. Jag tycker han har blivit en väldigt easy going normal kille. Det har han säkert fått från oss. Vi är ganska vanliga människor, även om det inte verkar så i media, har Per tidigare sagt till tidningen.

Läs mer:

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version