Gessle: Träffade annan kvinna i hemlighet

Per Gessle slog igenom tidigt med bandet Gyllene Tider, och framgångarna gjorde det inte direkt svårare att träffa tjejer. Men det var bara en kvinna som den unge Gessle fastnade för, och som kom att bli hans kärlek i 35 år framåt – Åsa.

Men att han träffade Åsa var en totalt oväntad slump, det berättar han i ett avsnitt av ”Framgångspodden”. Mellan storhetstiden med Gyllene Tider och genombrottet för Roxette så lärde Gessle känna då 23-åriga Åsa, som jobbade som bokningsansvarig för Roxettes resor.

Foto: Leif R Jansson/TT

Dejten med den andra tjejen skedde hemma hos Åsa

Åsa kände en tjej som ville ha en dejt med Gessle, men eftersom att den tjejen var i ett förhållande så skulle träffen ske i hemlighet. Eftersom att det var Åsas bekant så lät hon dejten mellan väninnan och Gessle ske hemma hos henne. Men det gick inte som planerat.
– Hon jag hade dejt med var ihop med annan kille så vi skulle träffas i hemlighet. Så Åsa, min fru, organiserade dejten hos henne. Men mitt under dejten blev jag betuttad i värdinnan i stället, berättar Gessle i ”Framgångspodden”.

Per Gessle och Åsa fattade med andra ord tyckte för varandra utan att det var meningen, och idag har de varit ihop i över 30 år.

Äkta kärlek är oförutsägbar, det är det som är så fint. Dela gärna om du vill veta hur fler kändisar träffade sina respektive. 

Exit mobile version