Per Morberg skrämde Anders Öfvergård under middagen: ”Det var skitjobbigt”

I tv-programmet ”Anders knackar på” flyttar Anders ”Arga snickaren” Öfvergård in hos svenska kändisar. Vanligtvis blir det ett avslappnat och kärvänligt möte, men hos måndagens gäst fick tittarna för första gången se ”Arga snickaren” obekväm. Kvällens värdpar var tv-kocken och skådespelaren Per Morberg och hans fru Inese, och middagen var allt annat än Öfvergård är van vid.
– Jag tyckte det var skitjobbigt, säger Anders Öfvergård.

Under måndagens avsnitt av ”Anders knackar på” gästade Anders Öfvergård kände kocken Per Morberg. Efter mycket prat om renoveringen blev Anders bjuden på middag i parets stora villa. Men vid Morbergs bord råder strikta matregler som Anders inte är van vid – tystnad.
– Jag sitter tyst men sen pallar jag inte det längre, och då ställer jag någon konstig fråga till Inese. Hon bara tittar upp och svarar superkort och tittar ner igen. Jag skrattade väldigt mycket när jag såg det, berättar Anders för Aftonbladet.

Foto: Tv4

”De var helt tysta”

Hela middagen avnjöts under total tystnad trots flera medlemmar vid bordet, vilket Anders Öfvergård var ectremt obekväm med.
– När man är på tå sådär för att jag göra det bra så är ju tystnaden ganska jobbig. Vi satt och åt middag jag, Per och Inese. De var helt tysta. Jag tyckte det var skitjobbigt, men jag tänkte: De kanske gillar att vara tysta hela middagen, säger Öfvergård till Nöjesbladet.

Foto: JANERIK HENRIKSSON / TT
Till slut blev Anders så nervös att han frågade Morberg om han pratar för mycket, men då svarade han:
– Nej, nej, för fan, absolut inte.
Det här var ju faktiskt ganska underhållande, två starka profiler som har helt olika syn på hur det ska vara kring matbordet. Dela gärna för att få fler nöjesnyheter i ditt flöde.