Per Morbergs enorma kroppsförvandling: ”Jag kan inte förstå att jag visar upp det här”

Är det någon som passar in på beskrivningen ”livsnjutare” så är det TV-kocken Per Morberg. När det kommer till matlagning håller han sällan tillbaka på det goda, utan lever efter devisen att det ska smaka.

Men trots lyxiga vanor har Per Morberg lyckats gå ner nästan tio kilo, och det är inte tack vare dieter eller hårdträning. Anledningen är Per Morbergs flytt till Karibien.

– Jag har gått ner nästan 10 kilo, nu ser man hur tjock jag är. Man blir väldigt frisk och stark där nere, det tycker jag är skönt, säger Per Morberg i ”Malou efter tio”.

För en tid sedan bytte tv-kocken Per Morberg jakt och fiske i de svenska skogarna mot en paradisö i Karibien, för att spela in matlagningsprogram från sitt lyxhus.

I den nya matlagningsserien ”Morbergs Caribbean days”, kommer tittarna att få inspiration på nya recept av Morberg, samtidigt som de får en inblick i hans helt nya liv.

– Lång historia kort så har jag byggt ett hus där, och nu är det klart så nu är det roligare att vara där. Jag har gjort ett stort kök och i och med att jag har hållit på med det, så har jag gjort en serie program med karibisk-inspirerad mat, av naturliga skäl, säger Per Morberg i ”Malou efter tio” på onsdagen.

View this post on Instagram

Ha en fin kväll alla! #morberg #morberglagar

A post shared by Per Morberg (@permorberg_official) on

Går på yoga och går upp i bergen

För Malou berättar Morberg att husbygget och livsstilen på ön gjort honom gott. Han säger att han börjat uppskatta yoga, och att han ofta går upp och ner i bergen, vilket fått honom att tappa nästan tio kilo, vilket påminner om en kroppsform Morberg hade när han var yngre.

– Jag kan inte förstå att jag visar upp det här som ska vara så hemligt. Det är jättevackert, kommenterar Per Morberg i ”Malou efter tio”.

View this post on Instagram

Vilka härliga rattar.

A post shared by Per Morberg (@permorberg_official) on

Här kan du se intervjun med Per Morberg i Malou efter tio.