Per Morbergs enorma kroppsförvandling: ”Jag kan inte förstå att jag visar upp det här”

För en tid sedan bytte tv-kocken Per Morberg jakt och fiske i de svenska skogarna mot en paradisö i Karibien, för att spela in matlagningsprogram från sitt lyxhus.

I den nya matlagningsserien ”Morbergs Caribbean days”, kommer tittarna att få inspiration på nya recept av Morberg, samtidigt som de får en inblick i hans helt nya liv.

– Lång historia kort så har jag byggt ett hus där, och nu är det klart så nu är det roligare att vara där. Jag har gjort ett stort kök och i och med att jag har hållit på med det, så har jag gjort en serie program med karibisk-inspirerad mat, av naturliga skäl, säger Per Morberg i ”Malou efter tio” på onsdagen.

Går på yoga och går upp i bergen

För Malou berättar Morberg att husbygget och livsstilen på ön gjort honom gott. Han säger att han börjat uppskatta yoga, och att han ofta går upp och ner i bergen, vilket fått honom att tappa nästan tio kilo, vilket påminner om en kroppsform Morberg hade när han var yngre.

– Jag kan inte förstå att jag visar upp det här som ska vara så hemligt. Det är jättevackert, kommenterar Per Morberg i ”Malou efter tio”.

Här kan du se intervjun med Per Morberg i Malou efter tio.

[arve url=”https://tv4play.se/iframe/video/11980138″ /]

Exit mobile version