Per Morbergs utbrott i TV4: ”Jag kommer aldrig mer hit”

TV-kocken Per Morberg är känd för att vara en mästare i köket, men också för att ha ett ganska hett temperament.

I söndags bjöds han in till Nyhetsmorgon för att laga älginnanlår och prata om sin nya kokbok ”Morberg lagar vilt”, med programledaren Anders Pihlblad. Men i studion fanns ett störningsmoment som gjorde att Morbergs inte kunde kontrollera sin korta stubin, vilket slutade i kommentaren: ”Jag kommer aldrig mer hit”.

När Per Morberg skulle tillaga innanlår i Nyhetsmorgon söndag började stämningen på topp, när det skojades friskt mellan Morberg och programledaren Anders Pihlblad.

”Vi spyr ju”

Men under matlagningens gång började humöret tryta allt mer på Morberg, som störde sig på både husgeråd och tidsbrist.
– Sen ska jag bara tala om att ni ska skaffa en gasspis här. Det står ju människor och lagar mat här dygnet runt i den här kanalen, helvete skaffa en riktig spis! Det går ju inte att laga mat på den här! Vi spyr ju! Då är jag ändå ödmjuk när jag presenterar den idén, som du hör, utbrister Morberg i direktsändning.

Morberg: Jag kommer aldrig mer hit

Senare i programmet, när Morberg skulle servera vännen Claes Månsson, som också var gäst, utbrast han:
– Det är ett sjå, Claes, min gamla kamrat, att tajma detta så att det blir underhållande. Jag har aldrig varit med om något liknande, jag kommer aldrig mer hit, säger Per Morberg irriterat.

Anders Pihlblad tog dock det hela med ro och log med glimten i ögat, och det bjöds på en hel del fniss i studion under Morbergs irritationer.

 

[arve url=”https://www.tv4play.se/iframe/video/11793622″ /]

Tur att Anders Pihlblad är så proffsig att han hanterade Morberg med humor. Dela gärna om du också gillar programledarna i Nyhetsmorgon.