Pernilla känslosamma ord om sonen Benjamin efter konserten: ”Omtumlad”

Benjamin Ingrossos turné ”Better Days Tour” har nu tagit fart i Sverige.

Nyligen kunde hans mamma Pernilla Wahlgren se den storslagna spelningen och hade starka ord att uttrycka om sonen efteråt.

Inte alla artister som vågar vara coola, utmanande, kaxiga, gulliga, roliga och rörande på en och samma gång…!”, skriver Pernilla på Instagram.

Det har varit en fullspäckad vår för artisten Benjamin Ingrosso. Han åkte på sin allra första utlandsturné med fler spelningar i bland annat London, Bryssel och Amsterdam.

Men nu har turnén ”Better Days Tour” kommit till Sverige och Benjamin har kickstartat med spelningar i södra Sverige och jobbat sig upp i landet.

Pernilla Wahlgrens starka ord om Benjamin Ingrosso

Nyligen stannade han till i Gävle där konserten höll i Glasklockorna. Där fick han besök av mamma Pernilla Wahlgren som befann sig i publiken under spelningen.

Benjamin lyckades ännu en gång att få publiken att ramla av stolen och Pernilla var snabb med att hylla sin son för framträdandet efter konserten.

Omtumlad av alla känslor efter Benjamins otroliga konsert i går kväll i Gävle..!
Det var dans, ös, allsång, rop och tårar under två fantastiska timmar!!!

På plats fanns även Sarah Dawn Finer, som hade starka ord att säga om den unga artistens spelning. Vidare återberättar Pernilla vad Sarah sa:

Benjamin – Var ska jag börja! Din närvaro, musikalitet, ditt artisteri, din röst, din värme, din humor och din oängslighet som Sarah Dawn Finer sa!!!
Inte alla artister som vågar vara coola, utmanande, kaxiga, gulliga, roliga och rörande på en och samma gång…! Fina überbegåvade unge!!!!
” Och scenen, bandet, ljudet, ljuset, ledshowen, kläderna!!!! Alltså vad har ni skapat?!”, skriver Pernilla.

Slutligen berättar Pernilla att hon ser fram emot att se sonen igen i ett slutsålt Stadion.

Grattis till alla ni som får möjligheten att se denna show i sommar!!!
Nu laddar jag om inför ett utsålt Stadion 9 aug, då jag kommer tillbaka! Glad och lycklig att jag får se detta igen!!!

Vilken otrolig känsla det måste ha varit för dig att se sonens konsert, Pernilla.

Du är så himla bra Benjamin.