Foto: SVT/Pavel Koubek, Pöhner bild, TT

Pernilla Månsson Colts rörande ord om maken – efter 25 år tillsammans

Väl värt att fira!
Pernilla Månsson Colt och maken Stellan firar 25 år tillsammans – och nyligen hade paret sin bröllopsdag.
Här visar SVT-profilen upp sin kärlek inför alla – med känslosamma orden.

30 april 1999 sade Pernilla Månsson Colt ja till sin älskade make, musikern Stellan Colt.

De gifte sig i Mosjö kyrka, en mil söder om Pernillas hemstad Örebro och möttes utanför kyrkan av solsken och massor av kärlek.

1999-04-30 gifte sig Pernilla Månsson Colt med sin älskade make, musikern Stellan Colt i Mosjö kyrka, en mil söder om Pernillas hemstad Örebro. Foto: Pavel Koubek/Pöhner bild/TT

Pernilla Månsson Colt var redan då en etablerad profil på SVT. 1995 tog hon hand om programledarskapet i Melodifestivalen (som då vanns av Jan Johansen med ”Se på mig”).

Hon har sedan dess lett program som reseshowen ”Packat och klart”, ”Husdrömmar”, producerat tittarfavoriten ”Antikrundan” i många år och – förstås – varit en av de stora profilerna i omtyckta blomsterprogrammet ”Trädgårdstider”. Tillsammans med stjärnkocken Tareq Taylor, trädgårdsmästaren John Taylor och inredningsstylisten tillika tidigare modellen Malin Persson.

Hela gänget i "Trädgårdstider". Foto: Max Tellving /SVT
Hela gänget i ”Trädgårdstider”. Foto: Max Tellving /SVT

Programmet har i vår fått kämpa om tittarna när TV4:s trädgårdskonkurrent ”Karl Fredrik på Österlen” klev in på samma tid i tv-tablån. Men nu är TV4-programmet slut för säsongen, samtidigt som SVT:s ännu är inne på upploppet. På tisdagskvällen sänds det åttonde avsnittet för säsongen klockan 20.00 i SVT1.

Pernilla Månsson Colts fina ord till maken på bröllopsdagen

I fredags firade Pernilla Månsson Colt bröllopsdag tillsammans med sin Stellan.

Då passade hon på att se tillbaka på den sagolika dagen där utanför Örebro för över två decennier sedan. På Instagram skriver SVT-profilen:

”Om man ska vara ärlig så ser vi nog lite livrädda ut på bilden. Pirriga, förhoppningsfulla och ganska unga. Att gifta sig är ett stort beslut.
Men efter 25 år ihop är det fortfarande roligt. Vi hittar fortfarande på nya grejer, vi skrattar och stångas över saker där vi tycker olika. Idag har vi bröllopsdag och jag gillar där vi är och vart vi är på väg. Kärlek”, skriver Månsson Colt till bröllopsfotografiet.

I kommentarsfältet är det tiotusentals tittare, vänner och följare som passat på att gratulera paret. Bland dessa – TV4-profilen Jenny Strömstedt som skriver: ”Åh så fina!” i en kommentar. I skrivande stund har över 25 000 personer valt att gratulera paret genom att trycka på gilla-knappen eller kommenterat inlägget med fina ord. Bland dessa kollegan Tareq Taylor, men också TV4-konkurrenten Karl Fredrik Gustafsson som skickat en personlig hälsning: ”Grattis till kärleken”, skriver den nyförlovade Karl Fredrik och lägger till ett hjärta i sin kommentar.

Stort grattis till er bröllopsdag, Pernilla och Stellan!

Skriv gärna en fin kommentar på vår Facebook-sida om du också vill gratta paret!