Pernilla och Christians lyxiga bröllop – dyra prislappen för paret

Christian Bauer och Pernilla Wahlgren

Foto: Max (tidigare Discovery+)

I dagarna gifter sig Pernilla Wahlgren på nytt med sin älskade Christian Bauer.

Bröllopet äger rum i spanska Marbella – och det blir ingen billig historia.

Pernilla Wahlgren, 56, och Christian Bauer, 58, har sedan några år tillbaka varit ett av Sveriges hetaste kändispar.

Drygt ett år efter att de förlovat sig framför kamerorna i Wahlgrens värld så beslutade de sig för att knyta sina säckar ihop och gifte sig i början av december i Lidingö kyrka.

Tanken var dock att bröllopet skulle äga rum denna höst, men då det under förra hösten blev känt att Pernillas pappa Hans Wahlgren drabbats av cancer så beslutade sig paret för att gifta sig under en mindre ceremoni tillsammans med närmaste familjen.

Bröllop på nytt

Nu på fredagen den 13 september så är det dags för Pernilla och Christians stora bröllop, som de hållit på att planera sedan ett år tillbaka.

Enligt tidningen Hänt så ska bröllopet äga rum på Finca la concepción i Marbella, där även bröllopsfesten kommer att ta plats.

Prislappen för att ha ett bröllop på Finca la concepción kan bli minst sagt dyr. För en fredag i september kostar det omkring 16 000 euro, vilket motsvarar cirka 182 000 kronor.

Mat, dekoration och allt annat tillkommer dock. Väljer man maten på eventplatsen så kostar det 95 euro per person till ungefär 110 euro.

Men det kan bli betydligt dyrare än så. Enligt Hänt, som pratat med en bokningsansvarig, så skiljer sig priserna oerhört mycket:

Beroende på datum för bröllopet kan det kosta mellan 16 000-30 000 euro. Maten kan kosta mellan 90 euro per person upp till 6000 euro per person.

Pernilla och Christian, som har bjudit in 130 gäster, skulle få slanta upp 8 miljoner kronor ifall de skulle ta de allra dyraste alternativen. Skulle de istället välja standardmenyn så är det mest troligt att de skulle få betala omkring 327 tusen för lokalen och all mat.

Pernilla har dock önskat fri bar till alla gäster. Det innebär att de nog får betala bortåt 47 000 kronor till, enligt uppgifter som Hänt tagit del av. Sedan tillkommer förstås andra omkringkostnader så som dekorationer, scenutrustning och så vidare.

Hoppas att ni får ett superlyckat bröllop Pernilla och Christian!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version