Pernilla Wahlgren bryter tystnaden – ärliga orden efter sonen Olivers besked med kärleken: ”Jag tror han…”

Oliver Ingrosso

Foto: TT/Instagram

Det är mycket som pågår i Pernilla Wahlgrens liv nu. I sommar ska hon leda det omåttligt populära programmet Allsång på Skansen. Men det är inte den enda rollen som hon snart kommer att träda in i.

Pernilla blir nämligen snart farmor!

Sedan 80-talet har Pernilla Wahlgren stått på scen med musikaler, teatrar och mycket annat. Den ständigt aktuella stjärnan syns inte sällan till i olika tv-sammanhang.

Just nu är hon aktuell som ny programledare för Allsång på Skansen som drar igång den 27 juni.

I en intervju med mama avslöjas det att Pernilla nyligen köpt ett större hus i Marbella. Men i och med nya programledarrollen så blir det en sommar i Sverige.

– Jag ska ha en härlig sommar i Sverige. När jag inte jobbar med Allsången kommer jag fortsätta med att bygga klart min tomt. Jag kommer också att tillbringa tid hos mina föräldrar ute i skärgården, säger Pernilla Wahlgren till mama.

Allsångs-uppdraget är något som stjärnan ser mycket fram emot.

– Det är så stort, det är så hedrande, smickrande, och jag är så fantastiskt glad, säger Pernilla Wahlgren i SVT Morgonstudion

LÄS MER: Tittarnas oro efter Pernilla Wahlgrens allsångsbesked – artisten väcker starka reaktioner: ”Hon är så…”

Familjen väntar tillökning

Men det är inte allt som Pernilla har att se fram emot. Snart ska hon nämligen bli farmor för första gången!

Pernilla har totalt fyra barn. Oliver, Bianca och Benjamin har hon tillsammans med Emilio Ingrosso. Den yngsta sonen Theo har hon tillsammans med Joachim Lennholm.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Foto: Christine Olsson/TT

Det är nu äldsta sonen Oliver, 33, som väntar en son med flickvännen Zoe. Det var i december som de avslöjade glädjebeskedet för familjen, på Olivers och Biancas födelsedag.

Oliver är den i barnaskaran som hållit sig undan rampljuset mest av alla barnen. Han jobbar som DJ och musikproducent och ställer ogärna upp i reality-program, till skillnad från övriga familjen.

LÄS MER: Därför vägrar Oliver Ingrosso synas i rampljuset – sanningen bakom beslutet: ”Jag har…”

Längtar till bebisen

I intervjun med mama berättar Pernilla om glädjen inför att få bli farmor och vad hon tänker om sonens nya papparoll.

– Jag ser fram emot att få gosa och dofta på bebisen. Jag ser också fram emot att kunna ställa upp och avlasta Zoe och Oliver när de behöver. Jag vill vara en närvarande farmor. Det ska också bli så fint att få se Oliver i rollen som pappa. Jag tror han kommer en bli otroligt bra pappa, säger Pernilla Wahlgren till mama.

Lycka till med den blivande rollen som farmor Pernilla! Stort grattis!

Exit mobile version