Foto: Max

Pernilla Wahlgren får starka reaktioner efter orden om ingreppet

När Pernilla Wahlgren skulle lägga in fillers i läpparna blev resultatet inte riktigt som hon tänkt. I det senaste avsnittet av Wahlgrens värld visar hon upp sin svullna mun efter skönhetsingreppet. Nu kommenterar hon händelsen på sin Instagram.

Ibland gör man misstag”, skriver Pernilla Wahlgren.

Pernilla Wahlgren har länge delat med sig av sitt glamourösa vardagsliv i egan reality-serien ”Wahlgrens Värld”. En av anledningarna till att serien har varit så framgångsrik är att hon sällan döljer något för kameran.

Pernilla Wahlgrens misslyckade ingrepp

Ett exempel på hur filterlös serien kan bli var i det senaste avsnittet när Pernilla åkte för att göra ett skönhetsingrepp i form av filler i läpparna. Men resultat blev inte riktigt som hon tänkt sig.

– Fan, jag kan inte visa mig ute på stan såhär! säger Pernilla Wahlgren i ”Wahlgrens värld”.

Hon täckte sin mun och berättade att hon hade lyckats bli övertalad att genomföra ingreppet.

– Jag var och gjorde en sån här behandling som jag gör som är jättebra. Sen övertalade de mig att testa lite fillers. Jag tänkte: ”Jaha, det låter väl bra”, säger Pernilla Wahlgren och fortsätter:

– Det blev inte alls så bra. Nu känner jag inte riktigt igen mig själv. Jag ser ut som Jokern. Och jag kan inte le! Vad är det här? Var är mitt härliga leende?

Pernilla Wahlgren hyllas efter ordet om ingreppet i läpparna

Nu har tv-profilen även kommenterat händelsen på Instagram och som Pernilla ofta gör, tar hon det hela med ett gott skratt.

Ibland gör man misstag och det blir kanske inte riktigt som man tänkt sig…! Men man lär sig också av sina misstag – vad man ska göra – och vad man INTE ska göra..!”, skriver Pernilla och fortsätter:

Bjuder på denna…!

I kommentarerna hyllas även stjärnan av sina följare.

Jag älskar dig just för att du gör sånt här!

Du är ju underbar

Respekt till dig, hur många skulle bjuda på detta. Du är fantastisk

Du är bara för rolig, Pernilla!

LÄS MER:
*Därför vill inte Christian Bauer ta Pernilla Wahlgrens efternamn
*Pernilla Wahlgren om sina fillers i läpparna