Pernilla Wahlgren ger nu svar på tal – slår tillbaka efter kritiken mot hennes klädval

Pernilla Wahlgren, Christian Bauer

Foto: SVT/Instagram

För några dagar sedan visade Pernilla Wahlgren och fästmannen Christian Bauer upp härliga bilder från ett bröllop de besökte. Men en viss detalj i stjärnans klädval ifrågasattes då.

Kärleken lyser stark om Pernilla Wahlgren och Christian Bauer som kilat stadigt med varandra i över 2 år nu.

– Vi träffades via gemensamma vänner. Det var så det var. Det var ingen nätdejting, jag har känt det ända från start, det är inte min grej liksom, har Pernilla Wahlgren berättat i Framgångspodden.

Deras härliga kärlekssaga har gått att följa både i realityserien ”Wahlgrens värld” och på sociala medier där de delar med sig av sin vardag.

Pernilla Wahlgren och pojkvännen Christian Bauer i ”Wahlgrens värld”. Foto: Kanal 5/Youtube

Bland annat på Alla hjärtans dag då Pernilla delade med sig av varma ord om sin stora kärlek.

”Min älskade C. I dag firar vi vår andra ”Alla Hjärtans Dag” , tillsammans..! Trodde väl aldrig att jag skulle bli en sån som ens brydde mig om denna lökiga kommersiella dag.. – men här sitter jag med pirr i magen och lycka i hjärtat att få spendera kvällen med dig , på ”hemlig plats” – all info jag fått av dig. Tack för att du kom in i mitt liv och tack för att jag får dela livets alla dagar med dig..Tack för all positivitet du sprider, och det lugn du ger mig…! Älskar Dig min lille fina Chrille..!,” skrev hon då på sin Instagram.

Under åren som gått har de även hunnit resa, förlova sig och flytta ihop.

Läs mer: Pernilla Wahlgrens plötsliga bakslag efter succén på Skansen – därför tvingas stjärnan bort: ”Finns inte med…”

Besökte bröllop ihop

Och i väntan på sitt egna bröllop så gästade paret nyligen koreografen och skådespelaren Karl Dyall och hälsoprofilen Josefine Bengtssons bröllop tillsammans.

Något de minst sagt verkar ha tyckt var trevligt.

”Vilket heeelt underbart magiskt fantastiskt kärleksfullt vackert bröllop mellan Karl & Josefine, kärlekstårar blandades med massa skratt, glädje och sång,” skrev Christian på sin Instagram.

Även Pernilla delade med sig av ett fint inlägg med en bild på henne och Christian där hon skrev: ”Älskar att gå på bröllop med dig… ”

Foto: Instagram/ @pernillawahlgren

Läs mer: Pernilla Wahlgrens vändning med mamma Christina Schollin – efter motgången: ”Så ledsna och frustrerade”

”Trodde bara det var bruden som bär vit klänning”

Men en detalj i bilden väckte en del funderingar hos följarna.

”Nu kommer jag att få kommentarer på min kommentar: trodde det bara var bruden som bär vit klänning, gästerna ska ha annan färg , dock inte rött,” skriver en person i Pernillas kommentarsfält då Pernilla bar en vit klänning på bilderna.

Dock förklarade stjärnan då hur det låg till: ”Absolut, men i detta fall, bads alla gästerna att bära vita kläder,” svarade hon.

”Nej det hör till vett och etikett att inte bära vitt, svart eller rött på bröllop! Men här hade ju brudparet en önskan om det så…,” fortsatte en annan följare och en tredje kommenterade ”Vad häftigt att alla bar vitt”.

Exit mobile version