Pernilla Wahlgren i hårkaos – vill varna andra efter egna misstaget med inpackningen: ”Panik”

Foto: Instagram

Pernilla Wahlgren skulle göra en hårinpackning i hemmet. 

Då hände det som inte fick hända.

Artisten och tv-profilen Pernilla Wahlgren ville göra en hårinpackning.

Det slutade i ett drama som hon då aldrig hade kunnat ana på förhand, och nu vill hon upplysa andra så att fler slipper göra om samma simpla misstag!

”I går råkade jag ju ut för en liten ”hår-incident”..! Jag hade lite hemmaspa, & tänkte lyxa till det med en hårinpackning. Letade i skåpen & hittade vad jag trodde var en vanlig hårmask men med Cacao-extrakt . Ni vet som ”choklad-massage” typ”, skriver Pernilla Wahlgren på Instagram.

Men det visade sig att hon hade gjort ett stort misstag: Det hon hade valt var en uppfräschningstoning – för mörkt hår.

Wahlgren är som bekant blond – och detta medförde ett stort hårkaos under hela dagen. Artisten förklarar att hon förvandlades – och blev lätt brunhårig med inslag av silver.

Foto: Instagram

Vad som gjorde det hela panikartat var att Pernilla skulle vara med i en tv-inspelning.

”Hade en inbokad TV-inspelning där jag inte kunde byta hårfärg mitt i”, förklarar Wahlgren vidare och beskriver att hon ringde till sin frisör – och ”fick en akuttid”.

Dramat fortsatte hos frisören

Men under besöket hos frisören fortsatte dramat.

”Dock visste vi inte då att det inte var optimalt att bleka direkt på den produkt jag använde, vilket resulterade i att mina slingor blev KNALLROSA istället! Lite panik ett tag…! ?”, skriver Pernilla i sitt Instagram-inlägg.

Foto: Instagram

Då tog frisören till ett sista knep – för att ”rädda” Pernillas hår inför tv-spelningen. Efter en skonsam behandling för att inte slita på håret fick frisören bort allt rosa.

”Och fram en fin, varm färg med blonda slingor igen!. Håret fick sig även en välbehövlig klippning. Slutet gott – allting gott. ?”, skriver Pernilla Wahlgren.

Hon skickar också med ett tips till alla att tänka på: ”Står det CACAO ?på förpackningen är det antagligen INTE för blont hår…! ?”, skriver hon.

I inlägget nedan kan man trycka på knappen till höger för att se alla bilderna – före och efter! På Instagram har också flera av Pernillas vänner kommenterat fadäsen, däribland Let’s dance-vinnaren Kristin Kaspersen som skriver ”Underbara du!❤️”. Artistkollegan Ann-Louise Hanson nöjer sig med att kommentera med flera glada gubbar som gråter av skratt.

Dela gärna vidare för att sprida Pernillas kunskap om detta, så att inte fler råkar ut för detta ”ödesdigra” misstag. ?

Exit mobile version