Pernilla Wahlgren om känslorna för Christians ‘frieri’ – hemlighetsmakeriet på årsdagen: ”Jag fick panik”

Efter 13 år som singel skojade Pernilla Wahlgren om att hon gett upp hoppet om att träffa någon. Men då, som en blixt från en klar himmel dök Christian Bauer upp, och nu har paret varit tillsammans i över ett år. 

Årsdagen hade Pernilla planerat att ägna åt flyttpackning i sitt gamla hus. Medan Christian gömt en liten överraskning som gav Pernilla fullkomlig panik. 

Pernilla Wahlgrens långa singelperiod har varit ett samtalsämne det skojats friskt om i tv-programmet Wahlgrens värld de senaste åren. Förutom att Pernilla själv skojat om sitt då obefintliga kärleksliv så var dotter Bianca ofta på sin mamma om att hon borde lägga manken till när det kommer till att träffa män. 

Pernilla Wahlgren, 54, verkade dock trivas med livet som singel, men när hon minst anade det dök doldisen Christian Bauer upp. 

Foto: Kanal 5

Christian, 56 har tidigare arbetat som säljare, modell och träningsinstruktör på Sats. 

Till skillnad från Pernilla och resten av de största delen av Wahlgren-familjen så har Christian levt ett liv undan rampljuset, men den senaste tiden har kameror runt sig och flickvännen blivit en del av hans vardag. 

LÄS MER: Pernilla Wahlgrens pojkvän byter karriär – efter hårda uttalandet: ”Vill jag se den sidan?”

Tidigare i år firade Pernilla och Christian Bauer ett år som pojkvän och flickvän, och då var kamerateamet från kanal 5 och “Wahlgrens värld” på plats.. 

– Det är ett år i dag, det är speciellt. Flytten är nog viktigare men att fira ett år med henne… Tiden har gått jättefort, och det har känts otroligt bra, och därför gör jag det här. Det handlar jättemycket om kärlek och viljan av att vara tillsammans. Det är stort, jättestort är det, sa Christian det senaste avsnittet av Wahlgrens värld

När den senaste säsongen spelades in var Pernilla mitt uppe i ett flyttkaos, vilket innebar kartonger och saker utspridda i hela huset. 

På dagen då Christian och Pernilla firande ett år tillsammans sprang Pernilla runt i “kaoset” utan några tecken på tid för romantiska gester, men det hade Christian, som köpt en bukett rosor. 

Trodde Christian skulle fria

När han skulle lämna över dem var det dock en viss panik som infann sig hos Pernilla Wahlgren.

– Åh gud jag trodde du skulle fria jag fick panik! Christian du kan inte göra så där! Du ställde dig och så tog du fram något ur bakfickan och jag ba ”nej nej jag orkar inte”. Åh det där blev så jobbigt, utbrister Pernilla i avsnittet. 

Foto: Kanal 5

Något frieri blev det inte, men enligt Pernilla är det inte omöjligt att det sker längre fram. 

– Där blev jag nog lite mer kär i honom ändå, för att han insåg att det inte är rätt tillfälle att fria. Jag tror han känner in när det är läge, jag hoppas det i alla fall. Sen vet man inte, han kanske aldrig kommer fria till mig, sa Pernilla när hon var ensam med kamerateamet.

– Jo, det kommer han, tillägger hon sen.

Wahlgrens värld är ju bara för underhållande, eller vad säger du? Dela gärna med dig av dina tankar i kommentarsfältet på Facebook.