Pernilla Wahlgren om stödet från Christian efter diagnosen

Pernilla Wahlgren i tårar till vänster. Pernilla Wahlgren kramar Christian Bauer till höger.

Foto: TV4. Instagram

För några år sedan diagnostiserades Pernilla Wahlgren med ADHD och ADD. Nu berättar hon hur det påverkar hennes vardag och maken Christian visar sitt stöd.

– Det här älskar jag med dig och mig, att vi är ju olika som personer, säger Pernilla i ”Wahlgren & Wistam”, enligt Hänt.

Pernilla Wahlgren har många strängar på sin lyra. Hon är reality-stjärna i egna serien ”Wahlgrens värld”, skådespelare, sångerska och programledare i både ”Masked Singer” och ”Allsång på Skansen”.

Dessutom driver hon podcasten ”Wahlgren & Wistam”, med bästa vännen Sofia Wistam.

Pernilla Wahlgren om stödet från Christian Bauer

Men i det senaste avsnittet blev det en förändring i podden. Sofia blev sjuk och Christian kom till undsättning istället i ett avsnitt som makarna spelade in under bröllopsresan på Maldiverna.

LÄS MER:
* Pernilla Wahlgrens upptåg väcker reaktioner

De sitter bredvid varandra, avslappnade, och pratar om vad det är som gör att de fungerar så bra ihop som par.

– Det här älskar jag med dig och mig, att vi är ju olika som personer. Vi har helt olika personligheter, egentligen inte en match som man tror ska funka. Men det vi är så lika med, det är att vi inte är stressade, säger Pernilla och fortsätter:

– Som nu, jag ligger med min telefon, och då jobbar ju ganska mycket. Scrollar och gör inlägg och olika samarbeten och så. Du sitter med din dator. Vi gillar att komma ner i varv! Det tycker jag är så skönt, för du stressar aldrig mig.

Christian Bauers ord om Pernillas beteende bakom kulisserna

Christian Bauer håller med och förklarar att det är viktigt i alla förhållanden att hitta en balans mellan egentid och tid tillsammans. Även om Pernilla ofta verkar ha fullt upp, säger Christian att hon inte har några problem med att lägga allt åt sidan och bara njuta av deras tid tillsammans.

– Jag tror att många som lyssnar tror att min fantastiska fru hela tiden är stressad för hon har så mycket saker att göra. Det är inlägg på Instagram, hon har shower, samarbeten och Allsång på Skansen, säger han och fortsätter: 

LÄS MER:
* Pernilla Wahlgren visar upp sig osminkad – hyllas av följarna

– Men jag måste säga det att när du kommer hem så kan du släppa allting och verkligen landa. Det tror jag är jätteviktigt för dig. Att andas ut, pusta ut.

Ni är så himla fina Pernilla och Christian, hoppas det blev en bra bröllopsresa!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version