Pernilla Wahlgren om vinsten på Kristallen

Pernilla Wahlgren, Kristallen, kristallengalan

Foto: SVT/ Magnus Lejhall / TT

Under torsdagen var det dags för årets Kristallengala och Pernilla Wahlgren kammade hem prestigefyllda titeln ”Årets kvinnliga programledare.”

Här är hennes första ord om vinsten.

Den 19:e upplagan av Kristallengalan hölls under torsdagen i Stockholm och mängder av spända profiler var på plats på Cirkus.

Fins utmärkelser delades ut och en av de som gick hem med ett riktigt fint pris var Pernilla Wahlgren. Hon tog nämligen hem titeln som ”Årets kvinnliga programledare.”

På sin Instagram har hon uttryckt hur otroligt glad och stolt hon är efter vinsten.

”VAD ÄR DET SOM HÄNDER SVERIGE?!! Jag VANN!!! ÅRETS KVINNLIGA PROGRAMLEDARE 2024! Alltsååååå VAAAA?!!!!! TUUSEN TUSEN TACK till ALLA NI SOM RÖSTADE PÅ MIG!!,” skriver hon.

”Otroligt rörd och tacksam”

I samma inlägg tackar hon alla som röstat på henne.

”Jag är så otroligt glad, rörd,tacksam och STOLT över detta otroligt fina Kristallen-pris!!! Att leda ’Allsång på Skansen’ är absolut något av det roligaste jag har gjort, och det är en sån glädje att få kliva ut på Skansens stora scen varje tisdag och bjuda på underhållning till världens bästa Allsångspublik både där – och alla ni hemma i TV-sofforna!”

Hon tar då även tillfället i akt att uttrycka sin tacksamhet till SVT och teamet som arbetar med programmet, såväl som makeupartisten och vännen Jessica Wahlgren Norman.

Från scenen blev det tydligt att det var känslosamt för stjärnan.

– Jag är så glad att få göra allsång detta fina, fina program. Och jag är otroligt rörd och tacksam och tack till alla som har röstat, sa hon enligt Expressen.

Stort grattis, Pernilla!

Tycker ni rätt personer vann? Lämna gärna en kommentar på vår Facebooksida!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version