Pernilla Wahlgrens pojkvän byter karriär – efter hårda uttalandet: ”Vill jag se den sidan?”

När doldisen Christian Bauer blev tillsammans med Pernilla Wahlgren medföljde ett entourage av kameramän, tv-inspelningar och glamourösa event. Den senaste tiden har träningsinstruktören synts allt mer framför tv-kameran, och nu står det klart att han satsar på en ny karriär. 

“Jätteroligt! Han är jätteglad”, säger Pernilla Wahlgren i podden Wahlgren & Wistam. 

De senaste åren har karriären pekat spikrakt uppstår för Pernilla Wahlgren, 54. I och med framgångarna med “Wahlgrens värld” har företag stått på kö för att samarbeta med stjärnan, som vid sidan om allt haft egna föreställningarna “Kort och lycklig”, samt “Pernilla Wahlgren har fått hybris”. 

Hon har även utgjort en del av juryn i det populära underhållningsprogrammet “Masked Singer”, som visades på bästa sändningstid under våren. 

Men samtidigt som yrkeslivet blomstrade som aldrig förr så var det lugnare på kärleksfronten. Pernilla Wahlgren var singel i många år innan hon plötsligt träffade kärleken

Christian Bauers nya karriär

Christian Bauer, 56, är för många en doldis som tillbringat mycket av sin tid som instruktör på träningskedjan SATS. Där har han bland annat hållit i klasser som HEAT, och Indoor-running. 

– Jag har hört att han är väldigt populär, omtyckt. Så han är säker en sån. Men vill jag se den sidan av honom? Jag vet inte, har Pernilla sagt i ett avsnitt av Wahlgrens värld.

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer. Foto: Kanal5

Den senaste tiden har Christians SATS-schema tunnats ut markant. Anledningen kan vara det avslöjande som pernilla gör i hennes och vännen Sofia Wistams gemensamma podd. Där berättar hon att pojkvännen har ett nytt jobb sedan augusti.

– Åh, nu ska jag säga rätt. Christian, min kära pojkvän, har fått nytt jobb. Han ska jobba som inköpschef på ICA. Jätteroligt! Han är jätteglad, berättade Pernilla.

LÄS MER: Pernilla Wahlgrens kamp fångas av kameran – folkkära stjärnans ord om omtalade bilderna i SVT

Christian Bauer i Wahlgrens värld

Det är inte första gången som Christian tar sig an ett jobb inom sälj och inköp. Förutom sin bakgrund som modell så har han tidigare arbetat som sälj och marknadsansvarig på företaget LEWA of Sweden. LEWA utvecklar produkter för munhälsa. 

I säsong 11 av Wahlgrens värld fick tittarna lära känna Christian Bauer, bland annat när han följde med Pernilla för att gästa Carina Bergfeldt som ett par.

I den senaste säsongen har Christian inte synts till lika mycket, men om han kommer göra det av det som är kvar återstår att se.

Dela gärna, och kom ihåg att följa Nöjeslivet på Facebook för fler kändisnyheter.

LÄS MER: Pernilla Wahlgren om framtiden med Christian Bauer – beslutet med pojkvännen