Pernilla Wahlgren slår tillbaka – efter sonen Benjamins kritik mot ”Wahlgrens Värld”

Benjamin Ingrosso valde att hoppa av ”Wahlgrens Värld”.

Samtidigt riktar han stark kritik mot produktionen, det framför allt på grund av att de vill visa upp en bild som inte stämmer.

Nu svarar Pernilla Wahlgren på kritiken som fick fansen att rasa.

Benjamin Ingrosso har varit med i succéprogrammet ”Wahlgrens Värld” tillsammans med systern Bianca och mamma Pernilla. Men nu har han valt att hoppa av produktionen.

Benjamin Ingrossos kritik

I Fördomspodden berättar han om sitt beslut och riktar samtidigt stark kritik. Framför allt på grund av att han anser att programmet valt att porträttera honom som världsfrånvänd.

– Den bilden har de väl gett lite väl mycket och det är därför jag känner att jag inte vill vara med så mycket, just för man vet aldrig hur de klipper. Det är mamma och syrran som godkänner det och de tänker inte på att jag framställs ”bla bla”. Och ibland har jag blivit filmad fast jag inte vill alls när jag var hemma och då är jag irriterad från första stund, säger Benjamin i podden.

Benjamins uttalande fick många fans att rasa mot programmet.

”Fattar inte hur du tänker”

Via sociala medier fick mamma Pernilla ta emot kritik kring att fortsätta med programmet även fast alla familjemedlemmar inte var bekväma med det.

”Lyssnade på Benjamin i fördomspodden och ja, han är en vuxen man man inte behöver dalta med. Men jag fattar faktiskt inte hur du som mamma tänker när du släpar hem filmteam till ditt hem säsong efter säsong när inte hela familjen vill det?”, skriver en person enligt Hänt.

Nu svarar Pernilla Wahlgren på kritiken mot programmet.

Svarar på kritiken

Hon konstaterar att Benjamin inte tar illa vid sig även fast programmet fortsätter samt att de får stor uppskattning från många.

”Benjamin väljer som sagt själv om han vill vara med eller inte. Det går bra att bo med mig utan att bli filmad. Så han lider inte av att vi gör programmet. Och anledningen till att vi fortsätter är för att Wahlgrens Värld har blivit ett enormt omtyckt och populärt program – vilket vi är väldigt glada för!”, skriver Pernilla Wahlgren enligt Hänt och fortsätter:

”Efterfrågan är stor, så det är knappast så att vi själva tvingar oss på TV-tittarna…! Jag har faktiskt aldrig fått så mycket kärlek för något som för vår Realityserie. Varje dag får vi uppskattades kommentarer och fina ord från trogna tittare och folk på gatan som kommer fram! Och det uppskattar vi verkligen, ska ni veta! Det är inte lätt att som ”realityserie” tävla mot stora TV-produktioner som ”Melodifestivalen” och ”Så mycket bättre”. Och att vi sedan gick och VANN över dessa, när vi blev framröstade som ”Årets Program” är det största och finaste beviset man kan få på hur pass uppskattat Wahlgrens Värld faktiskt är!”.

https://www.instagram.com/p/BqKORO_gGIG/
Dela om du också tittar på Wahlgrens Värld!