Pernilla Wahlgrens varma ord till Hanna Hedlund – efter uppbrottet från Martin Stenmarck

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck väljer att gå skilda vägar.
Nu visar Pernilla Wahlgren sitt stöd till ex-paret.
Här är hennes ord efter det oväntade beskedet.

Det var under den gångna helgen som det folkkära artistparet Hanna Hedlund, 46, och Martin Stenmarck, 48, gick ut och berättade att de separerar. I nästan halva sina liv har det varit dem.

Nu, efter 23 år som par, väljer de att gå skilda vägar.

STOCKHOLM 2005-09-07 Gratis tidningen firade 10 år med en stor gala på Globen i Stockholm med en massa kända artister, idrottsfolk och tv-profiler. Bilden: Martin Stenmarck och Hanna Hedlund. Foto BERTIL ERICSON kod 1002 COPYRIGHT SCANPIX SWEDEN

”Ja, Allt har sin tid. Vi har levt separerade i över ett halvår och har beslutat oss för att fortsätta med det”, skriver de på Instagram och fortsätter:

”Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra. Våra tre underbara barn är och förblir mittpunkten och det viktigaste i våra liv. Vi kommer alltid att vara familj men är inte längre ett par”.

Hanna och Martin har tre barn tillsammans. De förklarar att separationen är en stor förändring för alla inblandade.

”Det har såklart varit en stor förändring för oss alla och vi kommer med största respekt för varandra och framförallt våra barn inte kommentera detta i andra sammanhang. Kram på er och ta hand om er!”, skriver Martin och Hanna i inlägget som de skrivit under gemensamt.

Stödet till Hanna och Martin efter beslutet – Pernilla Wahlgrens ord

Nu får paret stöd från sina vänner och fans. Kommentarsfältet under inlägget svämmar över av kärlek från både kändisar och ”vanlisar”.

Bland annat har Hannas kompis Pernilla Wahlgren skrivit en kommentar till inlägget. Hon skickar sitt stöd.

”Vi finns alltid där för dig! Älskar dig”, skriver Pernilla Wahlgren i en kommentar till inlägget.

Även vännen Malin Berghagen har skickat sitt stöd till paret genom att kommentera inlägget. Hon väljer att citera sin mamma, Barbro ”Lill-Babs” Svensson.

”Fina ni. ”Nu väntar ngt nytt som ingen anar än, en väg som leder bort men kanske leder hem men den vägen vill jag gå, vart hän den mig än bär. Så se er inte om och sakna det som var, för det ni djupast känt det finns alltid kvar. Så minns allt som betytt för nu väntar ngt nytt.” Mamma Barbro”, skriver Malin Berghagen i en kommentar till inlägget.

Vi önskar er all lycka nu och i framtiden, Martin och Hanna.

Skriv gärna en uppmuntrande kommentar på vår Facebook-sida.