Pernilla Wahlgrens fina ord om relationen med exmaken Emilio Ingrosso

Pernilla Wahlgren har varit gift två gånger om men skiljt sig.

Nu berättar hon om vikten av att hålla sams.

– Det är otroligt viktigt att båda bjuder till för barnens skull, säger hon till M-magasin enligt Expressen.

Pernilla Wahlgren är i full gång med sin show ”Kort, glad och tacksam” som turnerar runt i landet fram till den åttonde april. Jubileumsshowen firar hennes 40 år i nöjesbranschen.

Förra året fyllde hon 50 år och showen är en resa genom hennes karriär och liv. Flera personer som är med i showen är några av hennes bästa vänner och roligaste arbetskollegor.

– Jag har verkligen fått ihop min drömensemble. Jag älskar att jobba med humor och de här människorna får mig att skratta – både på och utanför scenen, säger Pernilla Wahlgren till M-magasin enligt Expressen.

Pernilla Wahlgren under Melodifestivalfinalen. Foto: Jonas Ekströmer/TT

Berättar om relationen: ”Otroligt viktigt”

Pernilla Wahlgren var gift med Emilio Ingrosso i nio år med vilka hon fick barnen Oliver, Benjamin och Bianca. Hon har även ett barn med ex-maken Joachim Lennholm.

Wahlgren berättar att det är väldigt viktigt att kunna hålla sams för barnens skull och flera av dem besöker pappa Emilio på Mallorca regelbundet.

– Det är otroligt viktigt att båda bjuder till för barnens skull. Jocke och jag har haft en bra dialog hela tiden där vi hjälps åt. Emilio och jag hade ju nästan så långt ifrån en bra relation man kan komma förut men nu har vi försonats, säger Pernilla Wahlgren till M-magasin enligt Expressen.

Du är så klok, Pernilla. Dela vidare artikeln om du också tycker hon är en duktig artist!