Pernilla Wahlgrens hyllning till Oliver och Bianca – kärleksfulla orden till barnen: ”Största gåvan”

Foto: Instagram/TV4

Två av Pernilla Wahlgrens barn är födda på samma dag – nämligen Oliver och Bianca.

På deras födelsedag passar Pernilla på att hylla sina äldsta barn på sin Instagram.

”Att jag fick bli er mamma är den största gåvan på jorden! Att jag dessutom lyckades föda er på samma dag – med exakt 5 års mellanrum är lika fantastiskt det…” skriver hon.

Artisten Pernilla Wahlgren, 55, är ständigt aktuell i tv-rutan, inte minst med sin egna realityserie ”Wahlgrens Värld”. Och i sommar ska stjärnan leda ”Allsång på Skansen”.

På den privata fronten går det inte sämre. Hon och kärleken Christian Bauer förlovade sig nyligen. Och lagom till julen flyttade paret in i hennes nybyggda hus på Lidingö.

Där bor de tillsammans med Pernillas son Theo. Pernilla har även tre, numera vuxna, barn från tidigare relationer: Bianca, Oliver och Benjamin.

Foto: Tv4

Det gör Pernilla Wahlgrens barn

Mellanbarnet Benjamin har följt i sin mammas fotspår och valt att jobba med musik. Bland annat har han tävlat i Eurovision Song Contest 2019 och numer syns han även flitigt i tv-rutan med sitt egna tv-program i ”Benjamin’s” på TV4.

Och han är inte den enda med sitt egna tv-program i syskonskaran. I höstas debuterade Bianca som programledare för sin egna talkshow på Kanal 5. Utöver det är hon en framgångsrik entreprenör som driver sitt egna sminkmärke.

Oliver, som är äldst, har i flera år jobbat som dj. I höstas kunde han även börja titulera sig krögare, efter att ha öppnat sin egna italienska krog i centrala Stockholm.

Och den 30 december fyller både Oliver och Bianca år.

Pernillas varma hyllning till äldsta barnen

Nu passar Pernilla på att hylla sina älskade barn på deras födelsedag. Bianca fyller 28 år, medan Oliver fyller 33.

På sin Instagram har hon delat med sig av en rad bilder på de äldsta barnen – och skriver varmt om sina känslor för dem.

”Ni är mitt allt! Mina bästa vänner som jag älskar att hänga med, samtala med, skratta med och vara stolt över – med allt det ni lyckats åstadkomma som vuxna människor och individer. Men också fortfarande mina ”små barn” som jag gärna hönsar med och vill krama hela tiden (fast jag inte får, haha)”, skriver Pernilla.

Stort grattis önskar även vi på Nöjeslivet!

Exit mobile version