Foto: Instagram, Shutterstock

Pernilla Wahlgrens kärleksfulla smekmånad med Christian

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer gifter sig på fredagen under sitt noggrant planerade och storslagna bröllop i Spanien.

Nu avslöjar Pernilla mer om detaljerna kring smekmånaden.

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer slår under fredagen sina påsar ihop – ännu en gång. De gifte sig redan i december förra året, men då närvarade bara närmsta familjen och allt skedde under hemliga former.

Anledningen till att de gifte sig den gången var för att Hans Wahlgren fick sin cancerdiagnos under hösten. Då det inte var säkert hur länge han skulle få fortsätta leva så beslutade sig Pernilla och Christian att ha den mindre vigseln i Lidingö kyrka, så att pappa Hans skulle kunna vara med och gå med henne till altaret.

Sedan ett tag tillbaka har dock Pernilla och Christian varit i full fart med att planera för sitt stora bröllop, dit alla vänner och familj är inbjudna till. Totalt 130 gäster har flugit ner till Marbella för att fira tillsammans med brudparet. Det väntas bli en rejäl fest som pågår under tre dagar.

För planeringen så står främst Christian, han har under två års tid planerat bröllopet in i minsta detalj. Bland annat har han sett till att alla gäster får varsin ”goodie bag”.

– Det är Christian som har styrt upp det. Han har lagt ned mycket tid och möda på det här. Han är en otrolig festfixare, Bindefeld får passa sig. Alla får samma saker, men min kompis Jennifer har ett klädmärke och hon har tryckt upp en personlig sak med varje gästs initialer på. Det är otroligt fint att hon gjort det, säger Pernilla till Aftonbladet.

Hit åker de på bröllopsresa

Efter bröllopet så kommer nog både Pernilla men kanske särskilt Christian att vara ganska uttröttade. Men som tur är så vankas det bröllopsresa.

– Jag tror faktiskt att han är på väg in i väggen. Han är värd en smekmånad och bara få resa i väg för han är spindeln i nätet, säger Pernilla.

Och även resan tycks bli påkostad och härlig.

– Vi kommer åka till Sri Lanka i några dagar och sedan till Maldiverna, det gör vi ganska direkt efter bröllopet. Det ser vi verkligen fram emot jättemycket, säger Pernilla till Aftonbladet.

Vad härligt det låter! Vi önskar er en trevlig bröllopsresa!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev