Foto: Kanal 5

Pernilla Wahlgrens loge fick ovälkommet besök av tjuv

Pernilla Wahlgren och hennes showkollegor blev under helgen utsatta för en tjuv i samband med att de gjorde showen ”Happy Ending” i Karlskrona.

Lyssna på Rickard Olssons nya succépodd här:

Pernilla Wahlgren har alltid många järn i elden. Nu senast är hon aktuell med showen ”Happy Ending”, och på sidan av det så har hon gift sig och varit på smekmånad, samt är hon ständigt aktuell med realityserien ”Wahlgrens värld”.

Showen ”Happy Ending” har mötts av fantastisk respons och tillsammans med Ola ForssmedHanna Hedlund, Måns Nathanaelson och Kim Sulocki har Pernilla tagit med sig showen ut på vägarna över hela landet.

Utsattes för stöld

I helgen besökte gänget Karlskrona, där showen fick ett mindre lyckligt slut. Efter showen så visade det sig nämligen att en tjuv tagit sig in i deras loge och stulit saker.

– Det är klart att det inte är roligt. Man vill ju kunna vara trygg på en teater och att det inte ska komma in oinbjudna. Men det är väl tyvärr tråkigt så man får lära sig det till nästa gång att man inte kan ha saker i loger utan att man vet hur säkerheten är, säger Pernilla Wahlgren till Expressen.

Stölden har polisanmälts. Pernilla klarade sig dock från att få något stulet. Däremot blev hennes kollegor av med saker, hon vill dock inte uppge vad som stals.

LÄS MER: