Pernilla Wahlgrens nya barnbesked med fästmannen Christian – nu har de bestämt sig

Pernilla Wahlgren, Christian Bauer

Foto: Instagram/Discovery Plus

I två års tid har Pernilla Wahlgren varit tillsammans med Christian Bauer

Nu berättar Pernilla Wahlgren om känslorna inför att skaffa barn med partnern Christian Bauer.

Sedan två år tillbaka har Pernilla Wahlgren, 55 och Christian Bauer, 57 varit tillsammans. De träffades via gemensamma vänner, vilket Pernilla tidigare pratat om i podcasten ”Framgångspodden”.

Tillsammans är de ett aktivt par som njuter av livet fullt ut. De har gjort en mängd resor ihop och är även numera sambos.

LÄS MER: Pernilla Wahlgren om framtiden med Christian Bauer – beslutet med pojkvännen

Så vem är ”nya” fästmannen?

Christian Bauer har varit lite av en doldis fram tills han började dejta Pernilla, sedan dess har han synts till en del i ”Wahlgrens värld”. Men även innan var han kanske inte obekant för vissa. Christian har nämligen en modellkarriär bakom sig och varit med i flera reklamkampanjer.

Tidigare har han även jobbat med olika sälj- och marknadsföringsjobb. Men sedan augusti förra året så är han inköpschef på ICA. På sidan om är han dessutom träningsinstruktör på SATS.

Det var strax innan nyår förra året som Christian gick ner på knä och friade till Pernilla, som naturligtvis svarade ja. Det är dock oklart när och var bröllopet ska äga rum.

LÄS MER: Pernilla Wahlgrens stora kärlekslycka – har förlovat sig med Christian Bauer

Avslöjandet i podcasten

Tillsammans med Sofia Wistam driver Pernilla podcasten ”Wahlgren & Wistam”. Där pratar de varje vecka om precis allt möjligt och är väldigt öppna mot sina läsare.

Senast frågade Sofia rätt ut om Pernilla och Christian inte är sugna på att skaffa egna barn?

– Jaa, en liten sladdis vore mysigt, som kan leka med mitt barnbarn, svarade Pernilla.

Hon var dock ironisk i sitt svar och fortsatte sedan:

– Men nej verkligen inte! Eller sugna, vi hade kunnat vara hur sugna som helst men ’it’s too late’.

Har båda barn sedan tidigare

Christian och Pernilla har båda barn från tidigare relationer. Christian har sedan tidigare två vuxna döttrar och Pernilla har de fyra barnen Oliver, Bianca, Benjamin och Theo. Dessutom ska hon snart bli farmor då Oliver väntar en pojke med flickvännen Zoe Fay Brown.

Pernilla avslöjar att om det inte vore för den biologiska klockan så hade hon nog ändå kunnat tänka sig en bebis till, då hon ju är väldigt barnkär.

– När man blir 50 känner man såhär ”nej vet du vad, nu är den gränsen nådd, nu är det stängt”. Så vi stänger den för att den biologiska klockan slutar ticka, men de här gubbarna har ju ingen sådan, så de kan ju fortsätta, säger Pernilla Wahlgren.

Vi önskar er lycka till med livet Pernilla och Christian! Ni är så fina tillsammans!

När tycker du att det är försent att skaffa barn? Skriv gärna en kommentar på Facebook!

Exit mobile version