Pernilla Wahlgrens plötsliga ord om Marcus Oscarsson – efter alla hyllningar: ”Var har de hittat honom”

Efter en rekordlång sändning kring presidentvalet i USA, tokhyllades TV4:s politiska kommentator Marcus Oscarsson av tittarna.

Nu berättar Pernilla Wahlgren om vad hon egentligen tycker om den populära tv-profilen.

Det blev en lång och intensiv bevakning för de inblandade tv-profilerna som ledde den storslagna satsningen kring presidentvalet i USA.

I sociala medier hyllades bland andra kanalens politiska kommentator Marcus Oscarsson, som även han i sin tur tackade svenska folket för stödet.

”TUSEN TACK TILL ALLA NI SOM FÖLJT MED I TV4:s USA-VALVAKA”⁣

”TV4:s USA-valsändning varade i drygt 37 timmar och det var en fantastisk upplevelse där spänningen bara ökade och ökade. Denna politiska TV-rysare hade inte varit någonting utan alla ni TV-tittare som hängde med och följde vår USA-valvaka. Ni är fantastiska!⁣ Tusen Tack till Er Alla! ”, skrev han då i ett inlägg.

Och att just Marcus har hyllats för sin insats under USA-bevakningen har inte undgått artisten Pernilla Wahlgren.

Orden om Marcus Oscarsson

Tillsammans med programledaren Sofia Wistam lyfter de fram Marcus i deras podcast ”Wahlgren & Wistam”.

– Det är bara att mejla oss om ni har fler frågor om valet. Vi sitter inne på alla svar. Det är vi som ger han den där härliga människan på TV4…, börjar Pernilla Wahlgren innan Sofia Wistam nämner att han heter Marcus Oscarsson.

– Var har de hittat honom? Unik personlighet. Han gör ju så att det blir roligt att lyssna på politik, säger Pernilla Wahlgren.

Marcus Oscarsson
Foto: TV4

Fått mer kontakt

Att Marcus är en stjärna är självklart för tv-tittarna och hans kunskap har även gjort att Marcus även synts på annat håll.

Sofia Wistam berättar nämligen att hon intervjuat honom vid flera tillfällen i radio.

– Jag har ju sänt morgonradio hela veckan, och då har vi ringt honom så att jag kan ställa alla mina amatörfrågor. Det är roligt också, för man är ju nyfiken. Det är lätt att säga att Trump är tokig och allt sådant där, men man vill ju att någon annan ska bekräfta det, säger hon.

Självklart är Marcus en riktig stjärna! Nu ser vi till att hylla honom i kommentarsfältet!

Följ oss gärna på Instagram, klicka här för att komma till oss på Nöjeslivet.