Pernilla Wahlgrens stöd till sonen Benjamin – efter tittarnas kritik

Benjamin Ingrosso bor fortfarande hemma, något tittarna i ”Wahlgrens Värld” reagerat starkt på.

Nu försvaras och stöttas han av mamma Pernilla Wahlgren.

– Man är inte vrålmogen för att man råkar fylla 20, säger hon i podcasten ”Wahlgren och Wistam”.

Benjamin Ingrosso, 20, vann Melodifestivalen med låten ”Dance you off” och kommer representera Sverige i Eurovision Song Contest senare i maj.

Samtidigt syns han i det populära programmet ”Wahlgrens Värld”, där tittarna får följa familjen Wahlgren i vardagen. I programmet framgår det att Benjamin fortfarande bor hemma, någonting många tittare reagerat starkt på.

Bildkälla: Youtube

”Gör mycket fint”

Pernilla valde då att ta upp ämnet i podcasten ”Wahlgren och Wistam” och försvarar sin son.

– De är lite morgontrötta och de är lite lata. Han gör mycket fint på annat håll men han kanske inte är världens bästa på att städa hemma. Då brukar folk säga att han är inte tonåring, han är tjugo, säger Pernilla Wahlgren.

Vill inte stressa

Pernilla Wahlgren och Sofie Wistam diskuterar vidare när ens barn egentligen borde flytta hemifrån.

Samtidigt konstaterar hon att hennes son inte bara ligger och latar sig hela dagarna.  Det är ytterligare en anledning till varför mamma Pernilla inte anser att det är någon stress för sonen Benjamin att flytta ut.

– Om Benjamin bara låg på soffan hela dagarna och inte gjorde ett skit och bara låg här och krävde att jag skulle laga mat till honom och inte hade något jobb,  skulle jag säga: ”Hörru! Upp ur soffan och skaffa dig ett jobb och flytta hemifrån”. Han har sin säng. Om han kommer hem kommer han hem och lagar lite middagar och vi har det mysigt. Då vill jag inte stressa honom att köpa lägenhet och flytta hemifrån. Så känner jag, säger Pernilla Wahlgren i podcasten ”Wahlgren och Wistam”.

Bildkälla: Youtube
Håller du med Pernilla eller tycker du annorlunda? Lämna dina tankar i kommentarsfältet och dela vidare!