Pernilla Wahlgrens vändning – beslutet efter händelsen med kärleken Christian: "Första och sista gången"

Pernilla Wahlgrens vändning – beslutet efter händelsen med kärleken Christian: ”Första och sista gången”

Pernilla Wahlgren är just nu ett av Sveriges mest kända ansikten. Framgångarna med ”Wahlgrens värld” har gett ringar på vattnet som gjort att Pernilla syns överallt, något som gör det svårt för okände pojkvännen Christian Bauer att hålla sig undan rampljuset. Den senaste tidens händelser har dock fått Pernilla att sätta stopp. 

“Första och sista gången”, säger Pernilla i ”Wahlgrens värld”. 

Framgångarna med ”Wahlgrens värld” har gjort familjen Wahlgren/Ingrosso till en av Sveriges mest kända familjer.

De senaste åren har Pernillas son Benjamin vunnit en Grammy, en kristall och en flera rockbjörnar. Samtidigt har dottern Bianca gjort mångmiljonvinster på bolaget Caia Cosmetics, som hon själv varit med och grundat. 

Mamma Pernilla har inte bara synts i ”Wahlgrens värld” utan även som jurymedlem i “Masked Singer” på lördagarna. Hon har dessutom varit aktuell med egna showen “Pernilla Wahlgren har fått hybris”, samt podcasten “Wahlgren och Wistam”, som hon driver med väninnan Sofia Wistam. 

Omställning för pojkvännen Christian

Att vara omgiven av kameror är något Pernilla Wahlgren är van med, men annat är det för pojkvännen Christian Bauer som tidigare varit okänd för svenska folket. 

När det kom till huruvida Christian skulle florera i ”Wahlgrens värld” eller inte var beslutet inte helt enkelt för Pernilla. 

Artikeln fortsätter efter bilden.

Foto: kanal5/Discoveryplusse

Tidigare i år gästade hon Carina Bergfeldts talkshow – och tog med sig Christian Bauer till tv-soffan.

”Första och sista gången”

I ”Wahlgrens värld” berättar hon att det beslutet egentligen var emot hennes principer.

– Jag tycker det är så lökigt när kända personer blir tillsammans med en okänd person som de plötsligt ska göra känd. Så egentligen är det jätte motsägelsefullt att jag har tackat ja till det här, berättar Pernilla.

I ”Wahlgrens värld” fick tittarna också följa en nervös Christian timmarna innan den omtalade tv-intervjun. Enligt Pernilla var det dock sista gången någon sådant skulle ske.

– Men i min värld var det första och sista gången som vi sitter i en tv-intervjusoffa. Men vi får se, man har ju lärt sig. Man ska aldrig säga aldrig, säger Pernilla och skrattar.