Foto: Discovery+

Pernillas uppgörelse med Bauer

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer gifte sig nyligen för andra gången och det var en kärleksfull ceremoni med deras nära och kära. Nu berättar Pernilla i podcasten Wahlgren & Wistam om deras gemensamma överenskommelse efter bröllopet.

Tv-profilen, artisten och influencern Pernilla Wahlgren gifte sig nyligen med sin käre Christian Bauer för andra gången. Deras nära och kära samlades för att ta del av den fina stunden och det verkar helt klart ha blivit ett sagolikt bröllop.

”Försöker att smälta det som hände nyss , men det är svårt…! Kunde inte önskat mig en finare, vackrare roligare och mer personlig vigsel än den vi fick,” skrev Pernilla efter bröllopet på sin Instagram.

Därefter har ge packat väskorna för en härlig smekmånad tillsammans, och kärleken verkar helt klart sprudlande mellan dem. Många har gratulerat och fansen är glada för både Pernillas och Christians skull.

”Han får inte så mycket pengar av mig”

Men precis som för de allra flesta offentliga personer så finns det även de som istället kritiserar eller kommer med elaka ord, och nyligen berättade Pernilla om en sådan incident i sin podcast som hon har med Sofia Wistam. Då förklarade hon nämligen att någon slängt ner ett brev i hennes brevlåda.

”Hej, du har ej byggt din villa själv. Du är bortskämd. Bauer tog dig för pengarna. Lär dig arbeta. Sluta ljug”, står det i brevet, enligt Hänt.

I podcasten väljer Pernilla att svara på detta med en humoristisk klang.

– För det första vill jag säga…Har jag sagt att jag har byggt det här huset själv? Jag kan ha taggat lite hantverkare och folk som har byggt det här åt mig. Nej jag har inte byggt det här huset själv så jag ljuger inte, säger hon enligt sajten och fortsätter:

– Bauer…Om han tog mig för pengarna…Stackarn om han gjorde det. För vi har ju äktenskapsförord så han får inte så mycket pengar av mig.

Pernilla Wahlgrens äktenskapsförord

I parets äktenskapsförord står det helt enkelt tydligt att deras egendomar är uppdelade.

All egendom som envar av oss nu äger samt all egendom som vi i framtiden kommer att förvärva, skall vara vardera makens enskilda egendom vari den andre av oss således inte skall ha någon giftorätt. Detsamma gäller all egendom som vi kan komma att erhålla genom arv, gåva eller testamente”, står det i överenskommelsen enligt Expressen.

Ni är så fina ihop, vi önskar er allt gott!

LÄS MER