Persbrandts och Lundells lycka – hästen Ninna har fött ett urgulligt litet föl: ”En gnistrande skatt av liv”

Så himla söt!

Hästlyckan är total hemma hos Mikael Persbrandt och Sanna Lundell.

Nu har hästen Ninna fött ett föl – som får allas våra hjärtan att smälta.

I tider som dessa kan alla nyheter som är av glädje vara extra härliga att få ta del av. Och tro mig, detta är sannerligen en sådan!

Det var för några år sedan som skådespelaren Mikael Persbrandt köpte hästen Smartest Little Ninna till sin älskade Sanna Lundell, har hon berättat för tidningen Hippson. Då var quarterstoet bara ett litet föl själv.

Nu har Ninna fött ett föl!

Det är på Instagram som Persbrandt väljer att dela med sig av den stora glädjen.

Persbrandt och Lundell har tidigare visat upp sitt hem och sina fina hästar i Kanal 5-programmet ”Ett jobb för Berg” med programledaren Carina Berg.

– Jag hade som ett mål i livet att någon gång få bo på en hästgård, har Sanna Lundell tidigare berättat i en intervju med Sköna hem.

Hon har alltid haft en stor kärlek för hästar.

Foto: Frankie Fouganthin/Wikimedia commons

– Efter utbrändheten kände jag att jag behövde göra något annat. Så jag utbil­dade mig till natural horsemanship-instruktör, vilket innebär att man kan läsa av hästar och använda deras eget språk, sade Lundell till Sköna hem.

Och nu har alltså Ninna blivit mamma. ❤️

”Min älskade Ninna! I mörkertider nedkom du i natt 00.00 med en sann ljusbärare. En liten blåögd enhörningsflicka, ett litet perfekt kärlekspaket, en gnistrande skatt av liv. Skakad, rörd, euforisk, tacksam, ja nästan lite galen av glädje!”, skriver Sanna av lycka på Instagram.

”Men gud vilket mirakel”, skriver entreprenören och tv-personligheten Carolina Gynning i kommentarsfältet.

Artisten Jill Johnson reagerar också med glädje på bilderna:

”Grattis till er alla”, skriver hon.

Stort grattis till föllyckan! I dessa tider är det nyheter som denna som gör mig lite extra glad! Skriv gärna en trevlig kommentar på Facebook och gratulera du också!

Exit mobile version