Peter Jöbacks gripande ord om döttrarna – starka orden om beslutet för barnen: ”Sätta gränser”

Peter Jöback

Foto: Stina Stjernkvist/TT & Instagram

Peter Jöbacks sångröst har fångat många hjärtan.

Men de som lyckats fånga hans är maken Oscar och parets två döttrar.

”Jag ville bara dela med mig av denna känsla och dessa tankar”, skriver sångaren på Instagram.

Peter Jöback har under lång tid charmat svenska folket med sin begåvade sångröst. Scenerna har blivit många och publiken har ringlat i tusentals.

Även om han också testat på livet som skådespelare så är det framförallt den patenterade sångrösten som gjort att hans namn spridits över landet. 

För de som saknat Peter Jöbacks stämma och live-framträdanden under pandemin, kommer här goda nyheter.

Redan nu i sommar står artisten nämligen redo för att bjuda på sång under både ”SollidenSessions” och ”Allsång på Skansen”. Dessutom är han nyligen hemkommen från inspelningen av ”Så mycket bättre” som kommer att sändas på TV4 i höst.

Peter Jöback som pappa

Men när han inte greppar micken och underhåller oss musikälskare tar han även ett stort ansvar som pappa. 

Han och maken Oscar Jöback har varit gifta sedan 2010. Tillsammans med ett mammapar har de döttrarna Vega Lee, 7, och Iggy Lou, 6. 

Även om makarna hållit döttrarna väldigt privata och avstått från att prata om mammaparet – så har Peter flera gånger talat varmt om lyckan över att vara pappa.

– Kärleken som man känner till sina barn är så mäktig. Jag ser det som en gåva att få vara med och guida mina döttrar och ge dem bra förutsättningar inför framtiden, har Peter Jöback tidigare sagt till Hemmets Journal, enligt Femina.

Foto: Stina Stjernkvist/TT

Kärleken till barnen

Nu är sommaren här och Peter verkar njuta av omständigheterna innan de planerade uppträdandena. På hans Instragram-konto får följarna en inblick i hans sommarliv med kärleken Oscar, båtturer och bad. 

Mitt i allt det härliga delar nu sångaren med sig av en kärleksförklaring till sina barn.

”Jag älskar mina barn – det är något oerhört fantastiskt att vara förälder. Jag älskar att se dom växa, anta utmaningar, utvecklas, övervinna rädslor, bråka, sätta gränser och visa tillit och kärlek. Det är som att påminna sig om sitt eget liv dom där tidiga åren, skriver han på Instagram och fortsätter:

”Har alltid sagt innan jag fick barn att det skulle kännas som en stor ära att få vara med och guida någon genom livet i alla fall dom där första 18 åren. Ge förutsättningar till att dom kan utvecklas och bli dom bästa exemplaren av sig själva .

”Lyfta utan att forma”

De vackra orden tog nästan aldrig slut och den 50-åriga pappan är tydlig med hur han vill uppfostra sina barn.

”Att ge dom tillit och lust att utforska sina liv och egenskaper och talanger till fullo. Lyfta utan att forma. Inte skapa avbilder utan egna starka individer. Jag ville bara dela med mig av denna känsla och dessa tankar”, avslutar sångaren.

Hyllades efter de vackra orden

Efter inlägget var det många som kommenterade vackra hyllningar. Bland de som lämnat kärleksfulla kommentarer fann även många kändisar.

”Det bästa vi har!!! Och du och Oscar är världens bästa pappor till era fina tjejer! Det vet jag också…!”, kommenterade Pernilla Wahlgren.

”Och vilket fantastiskt jobb med det ni gör”, skrev Camilla Läckberg och följdes sedan upp av varma ord från Sonja Aldén:

”Precis så! Älskar att få äran, ansvaret, glädjen, utmaningen och äventyret att vara förälder, genom allt. Kram till er!”

Vilken fin pappa han är och vilka vackra ord! Lämna gärna en kommentar på Facebook om du också älskar Peter Jöback!

Exit mobile version