Peter Jöbacks hyllning till maken Oscar på födelsedagen: ”Jag och barnen älskar dig så mycket”

Peter Jöback är inte bara en prisad artist utan också en lyckligt gift man och hängiven familjefar. Nu visar han upp sin kärlek till maken Oscar med en varm hyllning på hans födelsedag.

Tack för alla dagar vi haft tillsammans”, skriver Jöback i ett känslosamt inlägg på Instagram.

Med en lång och framgångsrik karriär bakom sig är det ingen överraskning att Peter Jöback står i rampljuset igen, denna gång som huvudperson i Renée Nybergs populära program ”Vilket liv!”.

Få svenska artister kan mäta sig med hans mångsidighet och internationella framgångar, och programmet är en välförtjänt hyllning.

Jöback slog igenom stort på musikalscenen när han 1995 tog rollen som Robert i ”Kristina från Duvemåla”, skriven av Benny Andersson och Björn Ulvaeus. Rollen gjorde honom till ett välkänt namn i Sverige och banade väg för internationella framgångar.

Sedan dess har han stått på världens största scener i musikaler som ”Miss Saigon” i London och ”The Phantom of the Opera”, där han gestaltade den ikoniska rollen som Fantomen, både i West End och på Broadway.

Utöver sina musikalsuccéer har Jöback också etablerat sig som soloartist och popsångare med flera hyllade låtar.

Stora hyllningen till maken Oscar

Men det är inte bara på scenen som Peter Jöback har varit framgångsrik. I privatlivet har han och maken Oscar Jöback delat ett långt och lyckligt äktenskap. Paret träffades för första gången för 20 år sedan och 2014 valde de att befästa sin kärlek genom att gifta sig.

Peter och Oscar två döttrar, Vega-Lee och Iggy-Lou, som de fått tillsammans med två mammor. De har varit noga med att hålla mammornas identitet hemlig.

Även om Peter nu varit gift med maken i 14 år verkar inte kärleken ha svalnat. På Oscars födelsedag valde Peter att offentligt uttrycka sin kärlek och uppskattning i ett rörande inlägg på Instagram, där han delade en bild på sin man.

Idag är ingen vanlig dag!! Idag är det min mans födelsedag. Grattis Oscar på din 49-årsdag! Min livskamrat och världens bästa pappa! Tack för alla dagar vi haft tillsammans och de som kommer! Jag och barnen älskar dig så mycket!”, skrev Peter.

Inlägget fylldes snabbt med gratulationer från kända profiler som Renée Nyberg, Maria Lundqvist och Ann-Louise Hansson, som alla skickade sina varma hälsningar till Oscar på hans stora dag.

Stort grattis, Oscar – vi hoppas du fick en fantastisk födelsedag!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev